22 C
Kraljevo
четвртак, 08. децембра 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ЈЕФТИНЕ АУТОБУСКЕ КАРТЕ

  - маркетинг -

  Из Рашке и Краљева до Немачке за само 29€!


  Портал са најјефтинијим онлине аутобуском картама www.teroplan.rs нуди велики избор конекција на домаћим и међународним линијама.

  Teroplan Nemačka od 29E feb 2019 1
  Представљамо вам конекције до „обећане земље“ – Немачке. Немачка као једна од најразвијенијих земаља Европсек Уније, држављанима Србије увек је била интересантна како за туризам тако и за живот и рад, па зато није зачуђујућ званични податак да у овој земљи живи и ради преко 200000 наших држављана.
  Уколико желите да путујете до Немачке, Тероплан.рс и превозник Гамекс вам нуде чак 7 редовних полазака сваке седмице а цене карата крећу већ од 29€!
  Конекција до Дрездена и Берлина починје да саобраћа 2. марта а поласци ће се одвијати уторком, средом и суботом у 10:20 часова из Рашке. Повратак из Берлина можете планирати средом, четвртком и суботом са поласком у 8 часова. Промотивна цена онлине карте креће већ од 29€!
  Teroplan Raška Berlin feb 2019
  По промотивној цени већ од 39€ можете стићи до Хама, Дортмунда, Есена, Дуизбурга, Дизелдорфа, Келна, Мајнца, Франкфурта, Манхајма, Хајлброна, Штутгарта, Улма и Минхена. Поласци из Рашке се одвијају средом и суботом у 17:30 док је повратак резервисан за уторак и петак.
  Teroplan Raška Dortmund feb 2019
  За све конекције на којима желите да путујете преглед редова вожње, промотивних цена, као и куповину карте можете обавити са било ког паметног уређаја – мобилни телефон, таблет или лаптоп и са било ког места – од куће, са посла, факултета, кафића итд.
  За све додатне информације можете контактирати кориснички центар путем броја телефона 066430833, имејла kartе@teroplan.rs и Фејсбук странице teroplan.rs
  Срећан пут!

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Marko Aleksić
  3 године пре

  Ja do Ivanjice

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -