Home Вести МЕСТО ЗА ОДМОР У БЛИЗИНИ МАНАСТИРА СТУДЕНИЦЕ; СМЕШТАЈ ЗА ИЗДАВАЊЕ

МЕСТО ЗА ОДМОР У БЛИЗИНИ МАНАСТИРА СТУДЕНИЦЕ; СМЕШТАЈ ЗА ИЗДАВАЊЕ

МЕСТО ЗА ОДМОР У БЛИЗИНИ МАНАСТИРА СТУДЕНИЦЕ; СМЕШТАЈ ЗА ИЗДАВАЊЕ

Ако желите одмор за душу и тело за вас и вашу породицу, у природи, у непосредној близини манастира Студенице ово је  право место за Вас.


У непосредној близини манастира Студенице, проведите викенд или свој годишњи одмор у новоизграђеном објекту удаљеном свега 300 метара од манастирског комплекса. Објекат се налази на свега десетак минута од самог центра Студенице и право је место за уживање и одмор.

Близина манастира Студенице, као и Савине испоснице, планинарење до планине Радочело, уживање покрај реке Студенице, нетакнута природа и све оно што краси и по чему је овај крај познат гарантују вам пријатан одмор.

Већ од данас можете резервисати ваш смештај. Све информације и резервације можете добити на број телефона: 064.39-69-956.

ЧЕКАМО ВАС! ДОБРО ДОШЛИ У СТУДЕНИЦУ!!!

ПР МАРКЕТИНГ

9 COMMENTS

  1. Umete li vi narode da čitate šta ovde piše. Jeste li vi nepismeni ili toliko glupi da postavljate isto pitanje. Sve ovde piše samo treba da pročitate ako umete. Lepo vam piše kontakt telefon za informacije i rezervacije još vam je i posebno to nagovešteno ui objašnjeno a pojedinci i dalje i dalje postavljaju isto pitanje.

Comments are closed.