21 C
Kraljevo
уторак, 05. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  НА ЈАВНОМ УВИДУ НАЦРТ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА МАНАСТИРА СТУДЕНИЦА

  - маркетинг -

  Од 1. априла, министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, огласило је јавни увид у нацрт Просторног плана подручја посебне намене манастира Студеница  како и извештај о стратешкој процени утицаја овог плана на животну средину.


  Из ресорног министарства саопштено је да ће ова два важна планска документа бити на јавном увиду до 30. априла. Правна и физичка лица увид у документацију могу остварити у овом периоду на интернет страници Mинистарства саобраћаја и инфраструктуре  као и згради скупштине града Краљева и   општине Ивањица.

  НА ЈАВНОМ УВИДУ НАЦРТ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА МАНАСТИРА СТУДЕНИЦА • Студеница Online

  Јавна презентација одржаће се 12. априла у 12.00 часова у сали градске управе града Краљева (средњи улаз)  а јавна седница  биће одржана по завршетку Комисије за јавни увид 17. маја, такође у Краљеву.

  Примедбе на Нацрт просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја могу се доставити и директно ресорном министарству, Сектор за просторно планирање и урбанизам, Немањина 22  – 26, Београд.

  Физичка и правна лица која су у току трајања јавног увида буду поднели примедбе у писаном облику, могу присуствовати јавној седници и образложити своје ставове.

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Ivanka Tasic
  3 године пре

  ????????????

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -