30 C
Kraljevo
уторак, 05. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ПО 5.000 ДИНАРА ЗА ПОРОДИЦЕ ИЗ ГРАДСКОГ БУЏЕТА

  - маркетинг -

  ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ, А ЕВО КО ИМА ПРАВО НА ДОДАТНИ НОВАЦ.


  Одељење за друштвене делатности Града Краљева објавило је јавни позив за доделу новчане помоћи из буџета за календарску 2019. годину породицама са двоје и више деце узраста од 7 до 15 година са територије града Краљева у једнократном износу од пет хиљада динара.

  Право учешћа по јавном позиву имају незапослени родитељи, старатељи или усвојиоци, држављани Србије, који имају пријављено пребивалиште или боравиште на територији града Краљева најмање три године пре расписивања јавног позива, а имају двоје и више деце узраста од 7 до 15 година, која се налазе на редовном школовању у тренутку расписивања јавног позива.

   

  Novčanica 5000 dinara

  Како је прецизирано, право на новчану помоћ немају родитељи који остварују право на социјалну помоћ код Центра за социјални рад у складу са законом или одлуком града Краљева у тренутку подношења захтева по расписаном јавном позиву за доделу новчане помоћи.

  Комплетно обавештење са условима и терминима за пријављивање објављен је на порталу града Краљева www.краљево.рс и на огласној табле Градске управе. Подношење пријава са свом потребном документацијом отпочиње од дана објављивања јавног позива на званичном сајту града Краљева и траје у току 2019. године.

  Kraljevo zgrada opštine 13122017

  Сва обавештења у вези јавног позива могу се добити у Одељењу за друштвене делатности Градске управе града Краљева, канцеларија број 307 или на телефон 036.306.034.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -