Home Вести ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ИВАЊИЦА НАЈАВИО РЕКОНСТРУКЦИЈУ ПУТА ПРИДВОРИЦА – ДЕВИЋИ

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ИВАЊИЦА НАЈАВИО РЕКОНСТРУКЦИЈУ ПУТА ПРИДВОРИЦА – ДЕВИЋИ

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ИВАЊИЦА НАЈАВИО РЕКОНСТРУКЦИЈУ ПУТА ПРИДВОРИЦА – ДЕВИЋИ

Председник општине Ивањица, Зоран Лазовић најавио је  реконструкцију пута Придворица – Девићи.


На недавно одржаној 18. седници Скупштине општине Ивањица, председник општине Ивањица Зоран Лазовић  најавио је почетак радова на реконструкцијји путног правца Придворица – Девићи.  Он је истакао да се Општина Ивањица максимално труди да испоштује и да се одговорно односи према сваком проблему колико год он био велики.

Путна инфраструктура је нешто што је веома важно  за ову општину и  да је пут Придворица – Девићи нешто о чему се говори већ дужи период и да ће се ове године кренути у реконструкцију овог путног правца у сарадњи са Министарством грађевинарства и Путевима Србије у дужини од 8,3 километара.

„Очекујемо завршетак ове деонице пута, која ће бити приступ будућем скијалишту, преко Голијске реке, на Одвраћеници у дужини од 18 км, где је вредност инвестиције преко милион евра, то ће практично бити магистрални пут. Горе ће се радити три ски стазе, приступне деонице и паркинг за преко 1.000 возила, то ће бити државни пројекат Скијалишта Србије у вредности преко два милиона евра”, – казао је Лазовић за Глас западне Србије.