30 C
Kraljevo
уторак, 05. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ПУТУЈТЕ ИЗ РАШКЕ ДО БЕОГРАДА ЗА 599, А ДО КРАГУЈЕВЦА ЗА САМО 369 DINARA УЗ НАЈЈЕФТИНИЈЕ АУТОБУСКЕ КАРТЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ

  - маркетинг -

  Читаоцима портала Студеница ONLINE представљамо нови начин куповине аутобуских карата по најповољнијим ценама за поласке из Рашке.


  Од пре две године и у нашој земљи је могућа куповина онлaјн аутобуских карата за међумесни и међународни саобраћај, захваљујући компанији Тероплан, представништву истоимене пољске компаније, која на тамошњем тржишту заузима лидерску позицију у овој области пословања. Из ове компаније нам поручују да су једини у Србији који путницима на овај начин нуде могућност да купе своју аутобуску карту и то по динамичким ценама, већ од 1 динар, а до два месеца унапред.

  Teroplan nalovna autobus maj 2019

  “Путницима нудимо куповину аутобуских карата путем нашег сајта www.teroplan.rs, тако што ће изабрати релацију и датум и где ће добити детаљна упуства о могућностима за уплату, којих је неколико. На првом месту, могуће је путем уплатнице карте платити у најближој експозитури поште или било које банке, али указујемо и на јефтиније моделе, а то су плаћања путем e-bankinga, али и плаћање директно путем дебитних/кредитних картица ДИНА, Visa, Mastercard, American Express. На овај начин избегавате чекање у редовима за плаћање, новац се истовремено преноси на рачун превозника и могуће је плаћање 24/7, па и током празника”, поручују из компаније ТЕРОПЛАН.

  Након извршене уплате, путник добија своју карту на мејл и код већине аутобуских превозника је довољно да само покаже онлајн карту са свог мобилног телефона приликом уласка у аутобус, док за поједине поласке је неопходно поседовати и одштампану карту.

  “За путнике из Рашке смо обезбедили 9 дневних полазака за Београд по цени већ од 599 динара у једном смеру, док се до Крагујевца може путовати за већ од 369 динара. Поред ових полазака, нудимо и поласке за Ниш, Копаоник, Косовску Митровицу, Краљево и многе друге”, додају из Тероплана.

  Teroplan RA BG maj 2019

  Преглед редова вожње, промо цена и куповину онлajn карата можете обавити из куће, кафића, факултета, посла и са било ког уређаја – лаптоп, таблет или мобилни телефон. Посетите сајт www.teroplan.rs и уживајте у јефтином путовању.

  За додатне информације можете контактирати кориснички центар путем телефона 066.430.833, мejla: karte@teroplan.rs и Фејсбук странице teroplan.rs

  Срећан пут!

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -