26 C
Kraljevo
среда, 06. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  САДА ЈОШ ЈЕФТИНИЈЕ АУТОБУСКЕ КАРТЕ УЗ БЕСПЛАТАН ПРОМОТИВНИ КОД

  - маркетинг -

  Са Теропланом карте купљене до краја месеца су још повољније!


  Читаоцима портала “СТУДЕНИЦА ONLINE” нудимо могућност још јефтинијег путовања аутобусом и представљамо нови начин куповине аутобуских карата по најповољнијим ценама за поласке из Рашке, Ушћа и Краљева.

  498493156

  Захваљујући компанији Тероплан, у нашој земљи је већ две године могућа куповина онлине аутобуских карата за међумесни и међународни саобраћај. Из ове компаније нам поручују да су једини у Србији који путницима на овај начин нуде могућност да купе своју аутобуску карту и то по динамичким ценама, већ од 1 динар, а до два месеца унапред.

  Teroplan Ušće BG maj 2019

  – Путницима нудимо куповину аутобуских карата путем нашег сајта www.teroplan.rs, тако што ће изабрати релацију и датум и где ће добити детаљна упуства о могућностима за уплату, било да је у питању куповина путем уплатнице у најближој експозитури поште или било које банке или путем е-банкинга, односно директно путем дебитних/кредитних картица ДИНА, Виса, Мастерkард, Америkан Еkпрес. На овај начин избегавате чекање у редовима за плаћање, новац се истовремено преноси на рачун превозника И могуће је плаћање 24/7, па  и током празника – поручују из компаније Тероплан.

  За све читаоце нашег портала, а у сарадњи са Теропланом, поклањамо промотивни код који можете искористити до краја маја при куповини карата путем сајта www.teroplan.rs, тако што ћете при куповини онлине карте, у делу „Резиме“ унети TEROPLAN-PST и на тај начин бити ослобођени плаћања путничких сервисних трошкова у износу до 60 динара.

  Teroplan Promo kod Studenica Online maj 2019

  Преглед редова вожње, промо цена и куповину онлине карата можете обавити из куће, кафића, факултета, посла и то са било којег уређаја – лаптоп, таблет или мобилни телефон. Посетите сајт www.teroplan.rs и уживајте у јефтином путовању.

  За додатне информације можете контактирати кориснички центар путем телефона 066.430.833, маил-карте@тероплан.рс и Фацебоок странице тероплан.рс.

  Срећан пут!

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -