22 C
Kraljevo
уторак, 03. октобра 2023.
[adrotate group="1"]
[adrotate group="3"]
More

  Објављено

  Последње вести

  СТАДИОН РАДНИКА У НОВОМ РУХУ ЗАХВАЉУЈУЋИ ДРАГАНУ МЛАДЕНОВИЋУ

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  На стадиону Радника у Ушћу данас су постављене столице које је обезбедио бивши фудбалер овог клуба Драган Младеновић – Цога.


  Захваљајући помоћи бившег фудбалера Радника из Ушћа, бившег репрезетативца Србије и садашњег директора Омладинске фудбалске школе Црвене звезде Драгана Младеновића стадион ФК „Радник“ је данас засијао у новом руху постављањем 170 столица на трибини за гледаоце.

  Играчку каријеру је почео у ушћанском Раднику, затим је од 1995. играо у Слоги Краљево, а од 1998. у Земуну, одакле је у сезони 2000/01. играо на позајмицу у пљеваљском Рудару. Године 2002. је прешао у Црвену звезду, са којом је у сезони 2003/04. освојио дуплу круну. Из Црвене звезде је 2004. отишао у глазговски Ренџерс за 1,6 милиона евра. За ту екипу је наступао тек седам пута, највећим делом због честих повреда.

  Позајмљен је Реал Сосиједаду, где је одиграо 12 утакмица. Потом се 2005. вратио у Црвену звезду, са којом је у сезони 2005/06. освојио по други пут дуплу круну. Године 2006. отишао је у јужнокорејски Инчон јунајтед, где је и завршио играчку каријеру 2009. године. За репрезентацију Србије и Црне Горе наступао је 17 пута и постигао један гол, и то у првом наступу против Велса у квалификацијама за Европско првенство 2004, у Београду 20. августа 2003. године. Младеновићев гол у 90. минуту био је једини гол утакмице који је донео победу Србији и Црној Гори.

  По завршетку играчке каријере посвећује се раду са млађим селекцијама Црвене звезде са којима је успешно радио неколико година, да би 2015. године постао директор Омладинске школе фудбалског клуба Црвена звезда.

  Наредног викенда, у последњем колу фудбалери Радника (као првопласирани тим) ће управо на свом терену дочекати екипу Ласте из Витковца у борби за прво место и пласман у виши ранг такмичења (Шумадијско – Рашка зона).

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  3 коментара

  Коментарисанје је затворено

  Последње вести

  - маркетинг -[adrotate group="2"]

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -[adrotate group="4"]