22 C
Kraljevo
уторак, 03. октобра 2023.
[adrotate group="1"]
[adrotate group="3"]
More

  Објављено

  Последње вести

  У УШЋУ ДАНАС ОДРЖАНА ОСМА УЛИЧНА ТРКА

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  Поводом државног празника Сретење, данас је у Ушћу одржана осма по реду традиционална међународна улична трка.


  Организатори трке Месна заједница Ушће и Град Краљево су и ове године се потрудили да ова манифестација има међународни карактер и да што боље угосте све такмичаре који су данас боравили у Ушћу.

  Такмичење се одвијало у 26 категорија у коме је учествовало преко 250 такмичара из земље и иностранства. Међународни карактер овогодишњој трци дали су такмичари из Румуније и Босне и Херцеговине. Посебну атракцију и овај пут представљала је трка рудара који су трчали са шлемовима и рударској опреми.

  “Хвала свима што сте узели учешће а ми смо као домаћини испред месне заједнице и организационог одбора потрудили се да Вас омасовимао и да Вас дочекамо и примимо онако како то нами и приличи” рекао је на отварању, Председник месне заједнице Ушће, Живорад Дражовић. Који је искористио прилику и да се захвали спонзорима као и граду Краљеву који су помогли да се ова манифестација одржи.

  Испред града Краљева учеснике и присутне госте, поздравио је Ненад Марковић, председник Скупштине града Краљева који је честитао свима  државни празник и захвалио се организаторима што на један јединствен начин обележавају Дан државности републике Србије.

  “Утисци су феноменални, мени је ово четврти пут да долазим на  трку у Ушће. Желим да искористим прилику и да се захвалим на гостопримству које сте нам указали” каже за Студеница Online, Ристо Живаљевић, рудар из рудника Штаваљ из Сјенице.

  На крају свим учесницима и гостима приређено је послужење у виду куване ракије и домаћих уштипака.

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  3 коментара

  Коментарисанје је затворено

  Последње вести

  - маркетинг -[adrotate group="2"]

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -[adrotate group="4"]