30 C
Kraljevo
уторак, 05. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ВЕЛИКИ СНЕГ ПОНОВО ЗАВЕЈАО МЛАНЧАНСКА СЕЛА

  - маркетинг -

  Тек што су  недавно очистили путеве у овом крају, велики снег поново паралисао села на територији месне заједнице Мланча.


  ВЕЛИКИ СНЕГ ПОНОВО ЗАВЕЈАО МЛАНЧАНСКА СЕЛА • Студеница Online

  Недавно су мештани мланчаских села били завејани, међутим снег који је ових дана пада поново је блокирао села и засеоке у овом крају. Снежна вејавица, тежак и мокар снег изазвали су доста проблема и у електроснабдевању тако да овај крај већ неколико дана има нередовну испоруку електричне енергије.

  “Таман смо се ослободили оног снега што је пре петнаестак дана падао и очистили путеве кад ево нам га поново је нападао и направио проблеме. Немамо ни струју, час има, час нема и тако већ три дана.” – каже нам средовечни господин из овог села.

  Обилне падавине покидале су напонску мрежу и радници већ неколико дана непрекидно раде како би омогућили несметану и редовну испоруку струје на овом подручју.

  ВЕЛИКИ СНЕГ ПОНОВО ЗАВЕЈАО МЛАНЧАНСКА СЕЛА • Студеница Online

  „Мланча као да је проклета ове зиме, пошто новог снега који пада од понедељка има више од 40 центиметара, и то је изузетно тежак и југов, што отежава чишћење. Доста је поломљених стабала која су попадала по путу што додатно отежава чишћење и могућност кретања мештана“ – каже за Студеница Online др. вет. мед. сци. Будимир Васиљевић, Председник месне заједнице Мланча.

  ВЕЛИКИ СНЕГ ПОНОВО ЗАВЕЈАО МЛАНЧАНСКА СЕЛА • Студеница Online

  Мештани су за сад самоиницијативно очистили неколико сеоских, некатегорисаних путева док је помоћ из предузећа Путеви Краљево у виду механизације најављена за сутра, речено нам је у месној заједници.

  Магистрални пут Ушће – Ивањица је очишћен и саобраћај се несметано одвија на овој деоници која води према месној заједница Мланча.

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Sanja Matovic
  3 године пре

  Mehanizacija sutra kad okopni i ljudi očiste sami jojjjjjj.

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -