26 C
Kraljevo
среда, 06. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА “102 КАО 1” У СТУДЕНИЦИ

  - маркетинг -

  Дана 19.05.2019. године, градови и општине, удружени у Слив Западне Мораве, спровели су акцију под називом „102 као 1“, у циљу чишћења приобаља на водама првог и другог реда, као и садње зеленила на подручјима угроженим ерозионим.


  Такође је вршена подела брошура, израђена од стране СКГО, док је мајице и качкете за учеснике обезбедило ЈВП „Србијаводе“, а едукацију најмлађих спровело је Одељење за послове цивилне заштите Градске управе града Краљева. Циљ је поменуте Акције је подизање свести код становништва о значају спровођења превентивних мера, али и подесаћање на мајске поплаве из 2014. године.
  На територији града Краљева, спроведено је више акција на преко 20 локација, од којих издвајамо: Студеница, Ромско насеље, вежбу евакуације са „Главчића“ моста на Ибру, бедем у Ковачима, Жичку реку, Доситејеву улицу, и друге.

  ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА “102 КАО 1” У СТУДЕНИЦИ • Студеница Online

  У акцији су учествовала деца предшколског и школског узраста, Основних школа: Вук Караџић, Чибуковачки партизани, Светозар Марковић, Шумарска школа Краљево, припадници цивилне заштите, Ромско удружење „Преокрет“, Добровољно ватрогасна друштва (Краљево, Милаковац, Витковац, Печеног, Студеница, Буковица и Милочај), удружења грађана (Друштво гуслара „Жича“, Еколошки покрет „Ибар“, „Тrash hero Kraljevo“) , уз подршку ЈКП „Чистоћа“ Краљево.

  ВОЛОНТЕРСКА АКЦИЈА “102 КАО 1” У СТУДЕНИЦИ • Студеница Online

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Sanja Matovic
  3 године пре

  Bez mene,mogli su malo bolje da informišu meštane…

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -