24 C
Kraljevo
четвртак, 26. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ЗНАТНО ВИШЕ СРЕДСТАВА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ ПУТЕВА НА СЕОСКОМ ПОДРУЧЈУ

  - маркетинг -

  На осамдесет четвртој (редовној) седници Градског већа града Краљева, која је данас одржана,  већници су разматрали 12 тачака дневног реда.


  Између осталих аката, градски већници су донели Закључак о прихватању иницијативе Јавног предузећа за уређивање грађевинског земљишта „Краљево“ за достављање предлога за реконструкцију коловозне конструкције улица и некатегорисаних путева уз 15 одсто учешћа грађана.

  ЗНАТНО ВИШЕ СРЕДСТАВА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ ПУТЕВА НА СЕОСКОМ ПОДРУЧЈУ • Студеница Online

  “Буџетом града Краљева за 2016. и 2017. годину било је предвиђено по 35.000.000 динара за асфалтирање путева на сеоском подручју. Ми смо одлучили да, приликом усвајања буџета за 2019. годину, определимо 70.000.000 динара за асфалтирање на сеоском подручју. Сатрам да је то веома добра порука и да је то неопходно било урадити и раније. Управо из тог разлога, с обзиром на то да је ЈКП „Путеви“ започело изградњу паринга испред Храма Светог Саве, да је започела реконструкција Змајевачке улице, да нас ускоро очекује и почетак радова на Рудничкој улици, неопходно је да на време почнемо и асфалтирање путева како бисмо све завршили док траје грађевинска сезона. Ово је само прва фаза радова, а ми ћемо на некој од наредних седница Градског већа усвојити даљи план асфалтирања путева на територији месних заједница уз учешће грађана од 15 одсто”- рекао је након седнице Градског већа града Краљева градоначелник Терзић.

  ЗНАТНО ВИШЕ СРЕДСТАВА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ ПУТЕВА НА СЕОСКОМ ПОДРУЧЈУ • Студеница Online

  Чланови Градског већа града Краљева су донели и Решење о измени Решења о распоређивању средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији града Краљева у 2019. години. Градоначелник је објаснио да је процедура за расписивање јавног Конкурса за суфинансирање медијских пројеката ове године сложенија због тога што је неопходна сагласност Комисије за давање државне помоћи.

  „Ми смо ту сагласност током претходне недеље добили и одмах након тога сам сазвао седницу Градског већа како бисмо данас расписали овај јавни позив. Он ће трајати до 3. маја и ове године у ове сврхе опредељено је више средстава у односу на претходну. Ми ћемо по Конкурсу расподелити чак 19.000.000 динара. Минимални износ који може добити нека медијска кућа, биле то новине, портал или телевизија, износи 100.000 динара, а максимални износ средстава износи чак 6.000.000 динара“, – изнео је детаље градоначелник Краљева др Предраг Терзић.

   

  ИЗВОР ИНФОРМАЦИЈЕ: kraljevo.rs

  - маркетинг -

  9 коментара

  9 Коментари
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Sanja Matovic
  3 године пре

  E baš da vidimo te puteve

  Mladomir Dragojlovic
  Одговор за  Sanja Matovic
  3 године пре

  Vidìs bre da poju vodu na gladan stomak kako prase oni bi vola pojeli

  Sanja Matovic
  Одговор за  Sanja Matovic
  3 године пре

  Mladomir Dragojlovic mi od njih i ne očekujemo ništa samo rešenja za porez

  Goran Milojević
  3 године пре

  Kako da ne.Baš im je u planu Tolišnica i Propljenica.Lopovima je jedino bitno da koriste našu šumu,rudu i vodu i da nam natrpaju neke rizle na put i tako strpaju sebi u dzep goleme pare.

  Zoran Grkajac
  3 године пре

  Kasno marko na kosovo stize.kome kad je sva omladina otisla

  Dusica Gobeljic
  3 године пре

  O Studenici da ne pricamo…

  Jelena Jeca Milovanovic
  Одговор за  Dusica Gobeljic
  3 године пре

  Dusica Gobeljic tacno tako, asfalt od Studenice do Rudna se „radi“ vec godinama

  Marko Mladenovic
  3 године пре

  ?

  Dragana Cvetković
  3 године пре

  5. Jovacku asfaltirali do pola pre tri godine i ostavili tako . Bitno je da su pojeli prase, a to sto je to jedina ulica koja nije prometna a koju deca koriste na putu do skole i natrag nikoga ne interesuje. Ostaviti ulicu takvu u 21. Veku je velika sramota.

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -