23 C
Kraljevo
среда, 06. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ЛЕТЊА СЕЗОНА НА КОПАОНИКУ ЗАВРШАВА СЕ 4. ОКТОБРА

  - маркетинг -

  У недељу 4. октобра 2020. године, завршаве се летња сезона на Копаонику, саопштено је из предузећа Скијалишта Србије.


  Летња сезона у планинском центру Копаоник завршава се у недељу, 4. Октобра, након 107 дана рада. Скијалишта Србије су за нешто више од 3 месеца рада остварила изузетне пословне резултате, а оборен је и рекорд посећености од када постоје летњи садржаји на овој планини.

  Од 18.јуна, кад је планински центар овог лета почео са радом остварен је промет за 2.7 пута већи од прошлогодишњег. Овај број прати и број посетилаца који је, такође, значајно повећан у односу на лето пре. Најпосећенији дан на Копаонику забележен је 2.августа када је летње садржаје користило више од 4.300 туриста.

  ЛЕТЊА СЕЗОНА НА КОПАОНИКУ ЗАВРШАВА СЕ 4. ОКТОБРА • Студеница OnlineИзузетно занимљиви садржаји, пријатне температуре и потпуно обезбеђена и сигурна дестинација са поштовањем свих мера предострожности коју препоручују лекари и надлежне институције допринели су томе да Копаоник овог лета буде једна од најпосећенијих туристичких дестинација у Србији.

  Посетиоци су и овог лета могли да уживају са породицом и пријатељима у пешачким турама, вожњи бобом на шинама, панорамској вожњи жичаром или да се опробају у авантуристичкој вожњи електричних бицикала или mountain bike-oвa i mountain cartova. . За оне који су жели да остану у форми до следеће зимске сезоне, целог лета радила је стаза за летње скијање, а током четири викенда организоване су промо цене за летње садржаје.

  ЛЕТЊА СЕЗОНА НА КОПАОНИКУ ЗАВРШАВА СЕ 4. ОКТОБРА • Студеница Online

  Након веома успешног лета, Скијалишта Србије интензивирају припреме за зимску сезону током које ће скијаше и бордере обрадовати новим садржајима. Чак три нове стазе су само неке од новина које су припремљене на Копаонику, а убрзано се ради на изградњи гондоле Брзеће-Мали Караман која представља најзначајнији пројекат за српски туризам.

  Поред активности на изградњи новитета у ски центру Копаоник, Скијалишта Србије са Скијашким савезом Србије увелико припремају организацију Европа купа за скијашице у дисциплинама слалом и велеслалом који ће се одржати на стази Дубока од 22. до 26. фебруара 2021. године. Овај веома значајан скијашки догађај је већ на календару Светске скијашке федерације (FIS).

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -