21 C
Kraljevo
четвртак, 26. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  НАЈЦРЊИ ДАН, ЈОШ 7 МРТВИХ И НОВОЗАРАЖЕНИХ

  - маркетинг -

  Директор Инфективне клинике у Београду др Горан Стевановић изјавио је да је данас најгори дан за Србију јер је регистровано нових седам преминулих и 115 новооболелих од корона вируса


  Стевановић је на конференцији за новинаре рекао да су до сада укупно 23 смртна случаја у Србији, узрокована корона вирусом.

  „Ово нам је најгори дан за Србију, али плашим се да није најгори који нас чека. Ово је резултат непоштовања мера које смо давали, молили и кумили“, рекао је Стевановић.

  Virus Korona 21

  „Ако наставимо овако неодговорно да се понашамо према себи и другима ближи нам се сценарио Италије и Шпаније. Олако смо схватили опасност од ове болести“, упозорио је он.

  „И даље се интензивно дружимо, покушавамо да избегнемо мере које су неопходне да бисмо спречили ширење болести. Ако наставимо тако да се понашамо, не постоји здравствени систем који ће успети да компензује оволики број оболелих“, нагласио је он.

  Стевановић је рекао како се боји да ће информације у перспективи бити и горе.

  „Ја сад морам да идем да помогнем мојим колегама који проводе цео дан под маскама и скафандерима, да покушавамо да се боримо за оне друге људе који се боре за свој живот у јединицама интензивних нега“, рекао је Стевановић и заједно са колегама из Кризног штаба напустио салу.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -