21 C
Kraljevo
четвртак, 26. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ОД ПОНЕДЕЉКА ПОСТЕПЕНО СЕ ВРАЋА ПУТОВАЊЕ ВОЗОМ

  - маркетинг -

  Возови за превоз путника у унутрашњем саобраћају почињу постепено да саобраћају од понедељка 04.05.2020.године


  „Србија Воз“ а.д. обавештава кориснике својих услуга да ће на основу Одлуке Владе Републике Србије постепено уводити поласке возова за превоз путника у унутрашњем саобраћају од понедељка, 04.05.2020. године.

  Путници су дужни да приликом путовања, а у циљу спречавања ширења заразне болести COVID-19, обавезно користе заштитна средства маске и рукавице, држе безбедну дистанцу и прате упутства кондуктера и обележја у и на возу.

  ОД ПОНЕДЕЉКА ПОСТЕПЕНО СЕ ВРАЋА ПУТОВАЊЕ ВОЗОМ • Студеница Online

  „Србија Воз“а.д.  предузео је  прописане  мере заштите путника  и возопратног особља. Обављена су  додатна чишћења возова, што подразумева  дезинфекцију  подова, стаклених и металних површина, као и свих осталих површина са којима путници долазе у контакт приликом путовања.

  Возови из Краљева ће саобраћати према следећем:

  Воз из  Краљева за Рудницу полазиће у 06:50 часова и из Руднице за Краљево у 12:32 часова.

  Воз из Краљева за Ужице полазиће у 06:31 часова, а из Ужица за Краљево у 09:17 часова.

  Возови на релацији Краљево-Пожега полазиће из Краљева у 10:00 и у 12:35 часова, као и из Пожеге за Краљево у 12:35, и у 15:07 часова.

  Возови на релацији Краљево-Чачак полазиће из Краљева  за Чачак у 07:15 часова, као и из Чачка  за Краљево у 08:10 часова.

  Воз из Лапова за Краљево полазиће у 11:22 часова, а из Краљева за Лапово у 06:55 часова.

  Још једном апелујемо на све путнике да се понашају одговорно и у складу са препорукама Владе Републике Србије. Уколико дође до накнадних промена у организацији саобраћаја возова, путници ће бити благовремено обавештени.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -