26 C
Kraljevo
среда, 06. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ОД ПОНЕДЕЉКА ПРИЈАВА ШТЕТЕ ОД ПОПЛАВА НА СТАМБЕНИМ ОБЈЕКТИМА

  - маркетинг -

  ОСПОСОБЉАВАЈУ СЕ ОШТЕЋЕНИ ПУТЕВИ У МЛАНЧИ, СТУДЕНИЦИ, ГОКЧАНИЦИ, ГОДАЧИЦИ, ЛЕШЕВУ…


  Комисија за процену штете и потреба након елементарних и других непогода позива све власнике породичних стамбених објеката, чији су стамбени породични објекти оштећени у поплавама, да пријаве штете на прописаним обрасцима и, уз очитану или фотокопирану личну карту, предају на шалтер бр. 6 Градске управе града Краљева, Трг Јована Сарића број 1, сваког радног дана у периоду од 08.00 до 14.00 часова, почевши од понедељка 29. јуна, закључно са 13. јулом 2020. године.

  ОД ПОНЕДЕЉКА ПРИЈАВА ШТЕТЕ ОД ПОПЛАВА НА СТАМБЕНИМ ОБЈЕКТИМА • Студеница Online

  Након извршене пријаве и процене од надлежне стручне комисије, извршиће се верификација израђених записника и спроведеног поступка од стране Канцеларије за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије, чиме се стичу услови за израду првостепених решења за доделу државне помоћи. Висина државне помоћи и остали подаци од значаја за остваривање права на државну помоћ биће прецизирани посебним Државним програмом обнове за оштећене породичне стамбене објекте, који ће донети Влада Републике Србије.

  Комисија за процену штете и потреба након елементарних и других непогода, ради ефикасности и брзе процене штета и потреба након поплава, апелује да пријаве процене штете подносе само власници или корисници оштећених породичних стамбених објеката, јер се овај поступак пријаве штете односи само на породичне стамбене објекте оштећене у јунским поплавама.

  У складу са приоритетима и потребама на терену, а уз стручан надзор Јавног предузећа за уређивање грађевинског земљишта Краљево и координацију Градског штаба за ванредне ситуације, обављају се хитни санациони радови на успостављању саобраћајне комуникације у следећим месним заједницама: Мланча, Студеница, Гокчаница, Годачица и Лешево. На овим пословима, а посебном Наредбом Градског штаба, ангажовани су субјекти од значаја за заштиту и спасавање, као и друга предузећа на републичком нивоу. Услед обилних падавина и набујалих река, оштећено је на десетине мостова и путних праваца, како регионалне, тако и локалне мреже путева, па се очекује да, у складу и са ангажованим капацитетима, у наредном периоду стање на путевима буде што пре нормализовано.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -