18 C
Kraljevo
уторак, 17. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  “ОСТАНИ ЗДРАВ”, ПОРУЧУЈУ “КРАЉЕВАЧКЕ ШТЕПАЛИЦЕ”

  - маркетинг -

  Маскама које шијемо покушавамо да “зауставимо вирус” кажу Ивана Сарић, Бојана Бабић, Славојка Нинков и Марија Драгићевић “краљевачке штепалице”


  Једина реч која се данас чује у Краљеву је солидарност. Да тешка времена људе прикажу онаквима какви заиста јесу показало се још једном, Ивана Сарић, Бојана Бабић, Славојка Нинков и Марија Драгићевић Вујадиновић својим Краљевчанима поклањају маске које саме шију сналазећи се да материјал набаве на разне начине.

    Kraljevačke štepalice 1

  Са почетком увођења мера на сузбијању вируса корона и полицијског часа, четири краљевчанке  дошле су на идеју да време код куће корисно проводе помажући другима.
  Дошле смо на идеју да почнемо да шијемо маске. То је у почетку био мали број, касније смо имале поруџбине које су се невероватном брзином увећале. Почеле смо да шијемо  све  више, да  уводимо  још  штепалица у нашу  екипу. Добијале смо материјале од суграђана, али те количине су биле јако мале за све потребе  које  смо морале да испунимо”,  каже Бојана Бабић.

  „Краљевачке штепалице“, како кажу, маске су већ донирале здравственим установама нашег града, а међу њима има и маски за наше најмлађе суграђане –до пет и старије од пет година, упаковане уз поруку „Остани здрав“.

  Помоћ, у виду два пута по 25 метара две врсте материјала,а захваљујући предузећу специјализованом за производњу и трговину  текстилним производима „Крунатекс доо“, вредним и пожртвованим суграђанкама, уручио је градоначелник Краљева др Предраг Терзић, посетивши их са члановима Градског штаба  за  ванредне  ситуације  на  територији  града.

  Kraljevačke štepalice 2 

  „Град је одлучио да донира материјал како би оне наставиле несметано да праве маске за све наше суграђане. У овим тренуцима је веома важно да свако од нас помогне онолико колико су његове могућности како бисмо успели да се сви заједно  изборимо  са  овом  пошасти”, рекао је Предраг Терзић, градоначелник Краљева.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -