18 C
Kraljevo
уторак, 17. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ПАЦИЈЕНТ ИЗ ШАПЦА ОСМА ЖРТВА ВИРУСА КОРОНА У СРБИЈИ

  - маркетинг -

  У Србији је данас до 15 сати регистрован 71 нови случај заразе коронавирусом, што је укупно потврђених 528


  У Србији је још једна особа преминула услед вируса корона, што је осма жртва од ове болести у нашој земљи.

  Мушкарац стар 62 година из Шапца, који је преминуо 25. марта у општој болници у том граду, био је позитиван на вирус корона, рекао је данас в.д. директор шабачког Завода за јавно здравље Бранко Вујковић на конференцији за новинаре у том заводу. Он је узоркован одмах пошто је у болницу примљен са тешком клиничком сликом, али је преминуо током ноћи, док су надлежни данас потврдили да је био заражен, додао је Вујковић. Према његовим речима, пацијент је имао и друге здравствене тегобе, гојазност, хипертензију и дијабетес.

  У Србији је данас до 15 часова регистрован 71 нови случај заразе коронавирусом, што је укупно потврђених 528.

  Virus Korona 3 

  Два мушкарца из Краљева који су оболели од ЦОВИД 19, осећају се стабилно. Први је  из центра града, а други из Рибнице, а имају 35 односно 48 година.

  И остали оболели са подручја ЗЗЈЗ Краљево односно Рашког округа, пацијент из Новог Села код Врњачке Бање и два пацијента из Рашке су добро. Оболели из Новог Села је на кућном лечењу, које подразумева и самоизолацију, а оба пацијента из Рашке хоспитализована су на Инфективном одељењу Опште болнице “Студеница” и осечају се добро.
  Нови резултати тестираних особ из Краљева, очекују се поподне.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -