Home Вести ПОБЕДОМ У ДЕРБИЈУ ФУДБАЛЕРИ СТУДЕН ВИТЕЗА ПОНОВО НА ВРХУ ТАБЕЛЕ

ПОБЕДОМ У ДЕРБИЈУ ФУДБАЛЕРИ СТУДЕН ВИТЕЗА ПОНОВО НА ВРХУ ТАБЕЛЕ

ПОБЕДОМ У ДЕРБИЈУ ФУДБАЛЕРИ СТУДЕН ВИТЕЗА ПОНОВО НА ВРХУ ТАБЕЛЕ

Дерби јесењег дела градске лиге Краљево припао фудбалерима из Студенице


У оквиру 11. кола одигран је фудбалски дерби јесењег дела градске лиге Краљево, где су у Ушћу  снаге одмерили два водећа тима на табели,  Студен Витез из Студенице и Омладинац из Дракчића.

У одличној игри, головима Ивице Бељаковића и Стефана Ђорђевића тријумфовали су Студеничани резултатом 2:1 (1:0). Гол за гостујућу екипу из Дракчића постигао је Дејан Милошевић.

“У веома тврдој и тешкој утакмици, у дербију не само кола него и читавог јесењег дела сезоне, одличном игром успели смо да забележимо веома важну победу над директним конкурентом за врх табеле. Искористио би прилику да се захвалим свим играчима, члановима  управног одбора као и људима из Студенице који нам несебично помажу” – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE, Бобан Ђорђевић  председник ФК Студен Витеза из Студенице.

Велику захвалност Ђорђевић истиче и управи ФК Радник из Ушћа,  јер на њиховом стадиону Студеничани читав први део сезоне као домаћини играју своје утакмице. Да подсетимо, у јунским поплавама које су задесиле студенички крај, знатно је оштећено игралиште “на Луци” тако да Студеничани ниједну своју утакмицу нису одиграли на свом игралишту.

“Надамо се да ћемо успети да оспособимо и уредимо наше игралиште, како би пролећни део првенства играли на свом терену у Студеници” – истиче Ђорђевић.

Овом победом ФК Студен Витез, два кола пре краја јесењег дела  налази се на челу табеле са освојених 24 бода.