21 C
Kraljevo
уторак, 05. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ПРЕИСПИТУЈЕ СЕ ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС ЗА 1. МАЈ?

  - маркетинг -

  СТРУКА ИЗНЕЛА СВОЈЕ МИШЉЕЊЕ, АЛИ БЕОГРАДСКИ МЕДИЈИ СПЕКУЛИШУ ДА ЋЕ СЕ ОДЛУКА О ПОЛИЦИЈСКОМ ЧАСУ, КОЈИ ЋЕ ЗБОГ ПРВОМАЈСКИХ ПРАЗНИКА ТРАЈАТИ ОД ЧЕТВРТКА У 18 ДО ПОНЕДЕЉКА У 5 УЈУТРУ, ПРЕИСПИТАТИ


  У Београду је јутрос одржан координациони састанак председника и Владе Србије, а представници Владе су изразили забринутост због незадовољства једног дела грађана мерама које држава спроводи, као и бојазан да ли ће се поштовати забрана кретања за првомајске празнике, пише Курир, позивајући се на неименоване изворе.

  Лист подсећа да су лекари из Кризног штаба за сузбијање коронавируса апсолутно против укидања полицијског часа за Први мај и интензивног попуштања мера.

  Према речима неименованог извора листа, председник Александар Вучић на састанку је рекао да не разуме да чланови владе не могу да издрже притисак јавности, али да је спреман да размисле о томе, ако влада мисли да треба да се ризикује здравље грађана.

  Kraljevo Komora 27042020

  „Али морамо да уважимо и глас грађана који пристојно и у тишини воде рачуна о себи и другима, и аплаудирају докторима“, указао је председник Вучић, како га цитира Курир, те додао да се „нагледао разних покушаја протеста и политиканства“.

  „Ми ћемо се политиком бавити када грађани буду безбедни“, рекао је.

  За сутра је договорен нови састанак координационог штаба, на коме ће, поред председника и Владе Србије, учествовати и лекари, пише Курир.

  Још нема званичне потврде да ће се ова одлука преиспитати.

  На данашњој конференцији на питање да ли је могуће да се одлука о полицијском часу промени, др Кисић Тепавчевић каже да је стручно мишљење већ речено, а каква ће одлука да буде не зна.

  „Све нас лепо време мами да изађемо напоље, деци је све теже објаснити зашто не могу напоље. Ја то говорим са стручног аспекта зашто би било добро да се још неко време стрпимо.“

  Како наводи, када у наредном периоду буде укинут полицијски час, требало би и даље бити опрезан.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -