21 C
Kraljevo
уторак, 05. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ПРВИ СЛУЧАЈ ВИРУСА КОРОНА ПОТВРЂЕН У КРАЉЕВУ

  - маркетинг -

  Од Цовида19, оболео мушкарац, који је дошао из Белгије и који је био у самоизолацији


  Јутрос је званичнио потврђен први случај оболевања од вируса корона у Краљеву.  Александар Мацан, директор краљевачког Завода за јавно здравље, рекао је за КРАЉЕВО ОНЛИНЕ, да је у питању мушкарац који је дошао из Белгије, уредно је пријављен и био је у самоизолацији.

    Covid 19 POZITIVAN NALAZ

  “Придржавао се свих мера, али му се здравствено стање погоршало пре два дана. Из Опште болнице  “Студеница“ одмах је упућен на инфективну клинику у Крагујевцу где му је и узет узорак”, рекао је др Мацан и додао да је, клиничка слика пацијента озбиљна, да је тренутно на респиратору у Крагујевцу и за сада није животно угрожен.  Према породици паацијента  раније су предузете све епидемиолошке мере и сви се налазе у самоизолацији, а додатно се прави слика и истражују контакти оболелог са другим особама.

  У Краљеву се са Торлака очекују резултати још за четири особе са територије Краљева. Два су хоспитализована, а два се налазе у самоизолацији.

  У Рашком округу који покрива ЗЗЈЗ Крлајево до данас ус регистрована 4 случаја оболевања од вируса корона, два у Рашки и по један у Врњачкој Бањи и Краљеву.

  Virus Korona 13

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -