22 C
Kraljevo
уторак, 03. октобра 2023.
[adrotate group="1"]
[adrotate group="3"]
More

  Објављено

  Последње вести

  РЕГИСТРОВАН ДРУГИ ЗАРАЖЕНИ У КРАЉЕВУ

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  Старији мушкарац, друга је особа из Краљева која је оболела од вируса корона


  Од четири пацијента који су јуче у Краљеву тестирани на вирус корона, један пацијент, старији мушарац,  је позитиван на Цовид-19, док је тест остале три особе негативан.
  Раније јутрос потврђен је и први случај, пацијента из Краљева који се лечи на Инфективној клиници Клиничког центра у Крагујевцу.

  Према речима др Александра Мацана, директора Завода за јавно здравље Краљево, контакти са другим особа обе заражене особе се истражују, а према првим подацима њих двојица нису били у међусобном контакту.

    Virus Korona 14

  Први заражени Краљевчанин пацијент и породица били у самоизолацији „Епидемиолошка ситуацијана територији града Краљева је промењена – јер имамо два позитивна случаја“, рекао директор ЗЗЈЗ Краљево.

  Истражују се евентуални контакти, да би били потпуно сигурни да није дошло до расејања вируса. „Морамо  да  прођемо  целу  епидемиолошку  ситуацију  још  једном  ради безбедности свих нас у граду. За сада су предузете све мере, не треба да се паничи, све је под контролом за сада, радимо на томе да тако остане“, поручио је директор краљевачког Завода за јавно здравље.

  На подручју Краљева тренутно је више од 750 особа у самоизолацији. Завод за јавно здравље прими око 400 позива на дневном нивоу од када ради кол центар.

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  Последње вести

  - маркетинг -[adrotate group="2"]

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -[adrotate group="4"]