18 C
Kraljevo
уторак, 17. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  РЕЗЕРВОАРИ СА ТЕЧНОШЋУ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ ПОСТАВЉЕНИ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА КРАЉЕВА

  - маркетинг -

  Како је истакао градоначелник града Краљева др Предраг Терзић, Градски штаб за ванредне ситуације је донео одлуку да на територији града Краљева, на јавним местима, постави резервоаре са течношћу за дезинфекцију.


  „Сви грађани града Краљева моћи ће да користе дезинфекционо средство из ових резервоара како би дезинфиковали своје објекте, а Град ће се потрудити да ови резервоари буду пуни сваког дана, тако да увек има довољно течности за све оне грађане Краљева који желе да је преузму“, нагласио је градоначелник, па појаснио:
  „Поставили смо два резервоара у граду, један испред зграде Градске управе, други на Пампули, на раскрсници улица Карађорђеве и Зелене Горе, један у Рибници поред Дома културе, један на Берановцу поред „Норвешке куће“, један у Матарушкој Бањи и један резервоар ће се налазити на Ушћу.

  РЕЗЕРВОАРИ СА ТЕЧНОШЋУ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ ПОСТАВЉЕНИ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА КРАЉЕВА • Студеница Online

  Према речима градоначелника Терзића, Град је обезбедио пуњење цистерни добровољних ватрогасних друштава која се налазе на сеоском подручју течношћу за дезинфекцију, тако да ће и грађани на сеоском подручју моћи да је преузму.

  „Наставља се и дезинфекција свих зграда на територији града Краљева, али дезинфикујемо и јавне установе, банке, Пошту. Мислим да су предузете апсолутно све мере које је било неопходно предузети како бисмо спречили ширење вируса“, закључио је на крају своје изјаве градоначелник града Краљева др Предраг Терзић.

  РЕЗЕРВОАРИ СА ТЕЧНОШЋУ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ ПОСТАВЉЕНИ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА КРАЉЕВА • Студеница Online

  www.kraljevo.rs

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -