22 C
Kraljevo
четвртак, 08. децембра 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  СКИЈАЛИШТА СРБИЈЕ ДАЈЕ COVID ГАРАНЦИЈЕ ЗА ПРЕДСТОЈЕЋУ СКИ СЕЗОНУ

  - маркетинг -

  У случају ванредног  затварања скијалишта услед пандемије Корона вирусом, скијашима повраћај новчаних средстава


  Скијалишта Србије, као одговорно предузеће, даје својим корисницима COVID  гаранцију за скијашку сезону 2020/2021, која подразумева повраћај новчаних средстава од неискоришћених ски дана у случају ванредног затварања скијалишта због епидемиолошке ситуације.

  СКИЈАЛИШТА СРБИЈЕ ДАЈЕ COVID ГАРАНЦИЈЕ ЗА ПРЕДСТОЈЕЋУ СКИ СЕЗОНУ • Студеница Online

  У случају да Јавно предузеће буде принуђено да затвори ски центар/скијалишта услед погоршања епидемиолошке ситуације узроковане вирусом COVID 19, свим корисницима услуга биће враћена новчана средства по основу уплате ски карте, за неискоришћене скијашке дане.

  За кориснике сезонске ски карте повраћај новчаних средстава врши се на основу пројектованог броја скијашких дана које би требало да имају на располагању – за ски центар Копаоник то је 120 дана, за ски центар Стара планина то је 100, за ски центар Торник 80 дана.
  Право на обрачун и евентуалну исплату, купци сезонских ски карти могу остварити по окончању скијашке сезоне 2020/2021 за одређено скијалиште /ски центар.

  НАПОМЕНА: Обрачун и исплата накнаде на претходно наведени начин врши се искључиво у случају ванредног затварања скијалишта због епидемиолошке ситуације!

   

  СКИЈАЛИШТА СРБИЈЕ

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -