Home Хроника ТЕЛО УТОПЉЕНЕ ЖЕНЕ НАЂЕНО 500 МЕТАРА ОД КУЋЕ

ТЕЛО УТОПЉЕНЕ ЖЕНЕ НАЂЕНО 500 МЕТАРА ОД КУЋЕ

ТЕЛО УТОПЉЕНЕ ЖЕНЕ НАЂЕНО 500 МЕТАРА ОД КУЋЕ

Потрага за Радољубом Богојевићем  (74) и даље траје, његову супругу Цмиљки (74) утопљену нашли 500 метара од куће


Тело Цмиљке Богојевић прва угледала једна бака из комшилука. Она је са оближње ливаде у води, поред дрвета видела беживотно тело и обавестила војску и полицију који су од јуче тражили Богојевиће. Са њима су се рођаци последњи пут чули у уторак ујутру. Пошто није могло да им се приђе чамцем, јер је набујала Студеница носила све пред собом био је ангажован и полицијски хелицоптер. Али их спасиоци нису пронашли. И тада се посумњало да су се утопили.

Studenica kuća Bogojevića studenica.rs

“Ћерка Горица се са мајком Цмиљком чула у уторак, око пола шест ујутру. Вероватно су сами покушали да се спасу али им није успело. Ја сам имао намеру да трактором дођем до куће, али је то било немогуће, јер ју је набујала река опколила са свих страна”, рекао је Драган Радовановић, зет Цмиљке и Радољуба. Драган каже да су покушавали да их добију телефоном, али да је то било без успеха.

“Нису се јављали на телефон и дозивања. Мислили смо да нас од снажног хука бујице не чују, а од воде ближе кући нисмо могли никако да приђемо. Пошто нисмо могли да их видимо ни кроз прозоре првог спрата, ћерка Горица и син Зоран су помислили да су им се родитељи у кући можда попели на фрижидер или на неки други део кућних апарата или намештаја како би се спасили воде која је продирала са свих страна” прича Драган и додаје да је постојала и тада нада, све док спасиоци нису ушли унутра. Пошто их нису пронашли, било је јасно шта им се десило.