22 C
Kraljevo
уторак, 30. маја 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  У КРАЉЕВУ ПОЧЕЛА ОПШТА ДЕЗИНФЕКЦИЈА СТАМБЕНИХ ОБЈЕКАТА

  - маркетинг -

  Краљевачка Цивилна заштита, ЗЗЈЗК и ЈКП “Водовод” почели акцију дезинфекције 596 регистровних стамбених објеката


  У склопу мера борбе против ширења инфекције вирусом корона, заједничким ангажовањем Цивилне заштите, Завода за јавно здравље Краљево и ЈКП „Водовод“  у у Краљеву је почела акција дезинфекције 596 регистрованих стамбених објеката.

  Биће третирани сви улази у стамбене зграде на територији града. После дезинфекције заједничког простора у свим зградама биће постављене нагазне баријере – сунђери са дезинфекционим средством.

  Dezinfekcija zgrada 1

  “Ниједан улаз у Краљеву, Матарушкој Бањи и Ушћу неће бити прескочен. На овом превентивном послу ангажовано је 50 припадника Цивилне заштите, а уколико буде потребе биће ангажовано још људи” рекао је Здравко Максимовић, начелник градског штаба Цивилне заштите  Ове превентивне епидемиолошке мере бире спроведене на територији града Краљева у наредна два дана.

  Осим ових мера, на сваком улазу биће постављен летак са свим важним бројевима телефона који у овој ситуацији мора да зна сваки грађанин. Локална самоуправа ће штампати и 50.000 флајера са упутствима како се понашати у време ванредног стања.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -