22 C
Kraljevo
четвртак, 08. децембра 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  У ВАНРЕДНОМ СТАЊУ АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ МЕШТАНА СТУДЕНИЧКОГ КРАЈА

  - маркетинг -

  Више од месец дана мештани студеничког краја су “одсечени од света” без аутобуског саобраћаја према Краљеву


  Студенички крај је неких 60-ак километара удаљен од административнг центра, града Краљева. Више од месец дана мештани овог подручја практично су “одсечени од света” јер је од увођења ванредног стања престао и да саобраћа аутобуски саобраћај према Краљеву. Велики број становника овог подручја нема сопствени аутомобил тако да им је аутобуски превоз био једино превозно средство.

  Узимајући у обзир да  живот на селу захтева и посебне услове и потребе као што су рецимо у пролећном периоду: куповина семенског материјала, препарата за третирање усева, пољопривредних алата и делова, куповина горива… а посебно у овим  пасивним крајевима  где је избор и могућност куповине појединих ствари немогућ, мештанима Студенице, Рудна, Мланче, Гокчанице и других села са овог подручја, недостатак везе према Краљеву представља огроман проблем.

  Такође, велики је број старијих мештана чија деца живе и раде у Краљеву  у немогућности су да обиђу своје родитеље свог аутомобила.

  У ВАНРЕДНОМ СТАЊУ АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ МЕШТАНА СТУДЕНИЧКОГ КРАЈА • Студеница Online

  “Немам своја кола а везани сам за Краљево јер живимо на селу и многе ствари купујемо у Краљеву, много смо далеко .  У селу нема све да се купи као у Краљеву. Најближа пумпа нам је на Ушћу треба сипати гориво и уље у трактор, тестере, косачицу. Недај боже да ми зафали или се поквари неки део  за неку машину где да купим, шта да радим, како да поправим?  Сад кад овај вирус полако попушта ваљало би што пре пустити, ако је могуће  и ако за постоје безбедоносни услови неки аутобус ка Краљеву” каже нам један Студеничанин.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -