Home Вести ЈАВНА РАСПРАВА О ЦЕНИ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ

ЈАВНА РАСПРАВА О ЦЕНИ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ

ЈАВНА РАСПРАВА О ЦЕНИ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ

УЧЕСТВУЈТЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О УТВРЂИВАЊУ ИЗНОСА ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ У КРАЉЕВУ


Градско веће града Краљева, упућује Јавни позив за Јавну расправу о Нацрту одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2022. годину на територији града Краљева. Позивају се грађани, удружења, стручна и остала јавност, на учешће у јавној расправи, која ће се спровести до 5. новембра 2021. године.

ФОТО: Студеница Online

Учесници у јавној расправи могу доставити примедбе, предлоге и сугестије Одељењу за пореску администрацију Градске управе града Краљева у писаној форми или на е-маил адресу poreska_administracija@kraljevo.org на посебном обрасцу, најкасније до 5. новембра 2021. године до 8.00 часова, а истог дана у 10.00 часова у Свечаној сали Градске управе града Краљева, Трг Јована Сарића број 1, одржаће се јавна седница.
Седница ће се одржати уз примену услова, ограничења и мера предвиђених Уредбом о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести KОВИД-19 и Наредбом о забрани окупљања у Републици Србији на јавним местима у затвореном и отвореном простору.