22 C
Kraljevo
четвртак, 19. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  КО ОДРЂУЈЕ КАДА ЋЕ И КАКО АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ НА ПОДРУЧЈУ СТУДЕНИЧКОГ КРАЈА ФУНКЦИОНИСАТИ?!

  - маркетинг -

  КО ОДРЕЂУЈЕ КАДА ЋЕ АУТОБУСИ САОБРАЋАТИ И ЗАШТО О ЕВЕНТУАЛНИМ ПРОМЕНАМА НАДЛЕЖНИ НА ВРЕМЕ НЕ ОБАВЕШТАВАЈУ ПУТНИКЕ О НАСТАЛИМ ПРОМЕНАМА?!


  Неколико путника јавило се синоћ нашој редакцији жалећи се да нису могли да отпутују према Ушћу и Краљеву зато што аутобуса из Мланче који полази у 17.30 часова није било. Кажу да су више од 45 минута чекали на станици и да су морали да се врате својим кућама јер превоза није било.

  КО ОДРЂУЈЕ КАДА ЋЕ И КАКО АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ НА ПОДРУЧЈУ СТУДЕНИЧКОГ КРАЈА ФУНКЦИОНИСАТИ?! • Студеница Online

  Да подсетимо, ово није први пут да се дешавају овакви случајеви јер у скоријој прошлости путници из студеничког краја сретали су се са сличним  одлукама  нарочито везаним за овај вечерњи полазак.

  “Чекали смо скоро сат времена и аутобус се из необјашњивих разлога није појавио јер нигде нисмо чули да  и аутобуси данас не возе. Ово није први пут да нарочито ова вечерња линија има неки чудан ред вожње. Некада га има, некада нема, некада иде само до Ушћа. Удаљени смо преко 60 километара од Краљева и аутобуска станица нам није 200 метара од куће да можемо да се вратимо кад год хоћемо него смо сви удаљен и  по неколико километара. Нема нико да нас обавести и не знамо кога да питамо да ли има аутобуса. Можда је и укинут.” – каже један од путника.

  Најгоре од свега је што не постоји било какав број телефона аутопревозника на коме би путници могли да се сами информишу о променама и реду вожње, такође путници не знају да ли постоји овлашћена особа или орган коме би могли да се обрате  и укажу на евентуалне пропусте у превозу.

  Наш портал је како би добио прецизније информације,  у току дана контактирао седиште вршиоца аутобуског превоза из Чачка на Вибер број који се налази на њиховом порталу и који служи, како наводе за информације, међутим никакав одговор нисмо добили.

  Аутобуске линије према студеничком крају старе су преко 30 година и у том периоду једва да су претрпеле свега неколико промена и скоро да су уопште нерентабилне јер у већини случајева не одговарају потребама путника са овог подручја.

  “Последњи аутобус за Студеницу имамо у 13.30 часова и после тога ништа. Ако идеш код лекара једва да се стигне на тај аутобус. Ваљало би мало ове линије померити тако да буду ефикасније јер недопустиво је да после пола два немамо превоз” – наводе путници који кажу да се понекад стварају и велике гужве , нарочито петком као и честа и безпотребна преседања и чекања у Ушћу.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -