19 C
Kraljevo
четвртак, 19. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  “ЛЕПО ИЗГЛЕДА ПОГЛЕД СА РАДОЧЕЛА”

  - маркетинг -

  ЈУЧЕРАШЊОМ ПОБЕДОМ ФУДБАЛЕРИ СТУДЕН ВИТЕЗА ИЗ СТУДЕНИЦЕ ИЗБИЛИ СУ НА ВРХ ТАБЕЛЕ ГРАДСКЕ ЛИГЕ КРАЉЕВО


  Јучерашњом веома важном победом у Краљеву над екипом Стара Чаршија (0:2), студенички фудбалери након 18. кола избили су на врх табеле Градске лиге Краљево. Одлични резултати током јесењег дела првенства настављени су и у пролећном делу где су Студеничани забележили свих пет победа.

  “ЛЕПО ИЗГЛЕДА ПОГЛЕД СА РАДОЧЕЛА” • Студеница Online

  “Наставили смо тамо где смо стали, и полако идемо ка нашем циљу. На добром смо путу да га и остваримо. Имамо одличну екипу, добру атмосферу и дружење која се преноси и на терен. Сви у клубу дајемо свој максимум и доприносимо  овоме. Једноставно, уживамо у свему овом  нарочито од јуче када смо на врху табеле.” – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE, Владан Станимировић вођа екипе.

  Такмичење у Градској лиги Краљева полако улази у последњу четвртину и предстоје велике борбе за сами врх табеле  који доноси и пласман у Међуопштинску лигу. Неколико клубова претендује на ту позицију и у наредним колима очекује се расплет. Свако наредно коло доноси важне утакмице за све клубове и биће доста занимљиво видети исход.

  “ЛЕПО ИЗГЛЕДА ПОГЛЕД СА РАДОЧЕЛА” • Студеница Online

  Фудбалери Студен Витеза тренутно су у најбољој позицији и како кажу “планирају ту и да остану” јер  лепо је бити на врху како у шали наводе “Леп је поглед са Радочела”.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -