26 C
Kraljevo
среда, 06. јула 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  РУСКИ И БЕЛОРУСКИ ОРГАНИЗАТОРИ ПУТОВАЊА НА ТУРИ УПОЗНАВАЊА У СРБИЈИ

  - маркетинг -

  У протеклих неколико дана у Србији су, у оквиру туре упознавања, боравили представници руских и белоруских организатора путовања – PAKS, JeT Travel, ICS Group, Pamp Tour, VS Global Lufthansa City Center,, наведено је на сајту Туриситичке организације Србије (ТОС)


  Нагласак обиласка био је на дестинацији Копаоник, где су се упознали туристичком понудом овог планинског центра. Организатори туре и домаћини били су Туристичка организација Србије и Горски хотел & спа. Подршку су пружили и национални авио-превозник Ер Србија, ЈП Скијалишта Србије, агенција Панакомп земља чуда и Авантура парк Копаоник.

  Представник Туристичке организације Србије одржао је презентацију о Србији као дестинацији за конгресе и пословна путовања, будући да су присутне биле и агенције из овог сегмента. Организована је и вожња моторним санкама и коришћење жичара и скијалишта. Осим зимске понуде, домаћини су госте детаљно упознали и са садржајима током лета, укључујући могућности за активности у природи и посебне корпоративне пакете.

  РУСКИ И БЕЛОРУСКИ ОРГАНИЗАТОРИ ПУТОВАЊА НА ТУРИ УПОЗНАВАЊА У СРБИЈИ • Студеница Online

  У склопу туре, организован је и обилазак манастира Студеница, где је гостима уз пратњу кустоса предочен историјски, културно-уметнички и религиозни значај ове светиње која се налази на листи културне баштине Унеска.

  Посета је била организована у складу са свим епидемиолошким мерама у циљу заштите и спречавања ширења вируса SARS-CoV-2 , напомиње се.

   

  ИЗВОР ИНФОРМАЦИЈЕ: еКапија

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -