Home Вести САСТАНАК ДЕЛАГАЦИЈА СТУДЕН ВИТЕЗА И КОШТАМ ПОЉА

САСТАНАК ДЕЛАГАЦИЈА СТУДЕН ВИТЕЗА И КОШТАМ ПОЉА

САСТАНАК ДЕЛАГАЦИЈА СТУДЕН ВИТЕЗА И КОШТАМ ПОЉА

ДАНАС СЕ У БАЉЕВЦУ САСТАЛИ ПРЕДСТАВНИЦИ ФУДБАЛСКИХ КЛУБОВА СТУДЕН ВИТЕЗ  И КОШТАМ ПОЉЕ


Након немилих сцена које су се протеклог викенда  десиле у Делимеђу када су  физички нападнути студенички фудбалери од стране публике домаћег клуба, данас су се у Баљевцу састале делегације ова два клуба.

“Данас сам се са својим срадницима Самедом Демировићем и Тариком Лековићем у Баљевцу, у пријатној атмосфери сусрео са представницима ФК Студен Витез и разговарали о немилом догађају који се десио на фудбалској утакмици у Делимеђу и овом проликом желим да изјавим:

У име клуба, играча, мјештана Доње Пештери и Општине Тутин истичем да ми је жао за све сто се десило и да догађај који се десио није нешто што треба да подржавамо као људи, спортисти а и предствници народа.
Такође ми је драго што смо данас на заједничком састанку имали заједнички циљ а то је”ФУДБАЛ” тј. да наставимо да играмо и да се дружимо.
Још једном се захваљујем представницима Студен Витеза на срдачном и крајње искреном пријему и да ја као председник клуба нећу дозволити да се нешто овако више никада не догоди на нашем терену што и очекујем и на гостујућим теренима.”
– рекао је Аднан Шеховић  председник ФК Костам Поље.

„Разговарали смо данас са преставницима Коштам Поља поводом немилих догађаја који су се десили у недељу у Делимеђу. Сложили смо се да ће лопта и даље да се котрља што је најбитније и добили смо чврсто обећање да се овакве ствари више неће понављати и да ћемо  и у будућности моћи да разговарамо искључиво о спорту и фудбалу.“ – каже Бобан Ђорђевић председник ФК Студен Витеза.