24 C
Kraljevo
четвртак, 26. маја 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  СКИ СЕЗОНА НА КОПАОНИКУ ЗАВРШАВА СЕ 18. АПРИЛА

  - маркетинг -

  СКИ СЕЗОНА У СКИ ЦЕНТРИМА КОПАОНИК, СТАРА ПЛАНИНА И ТОРНИК ТРАЈАЋЕ ДО 18. АПРИЛА САОПШТЕНО ЈЕ ИЗ СКИЈАЛИШТА СРБИЈЕ


  Скијаши и бордери ће имати прилике да закључно са 18. априлом уживају у великој количини снега, одлично припремљеним стазама и идеалним условима за зимске спортове. До краја сезоне важи и попуст од 30 посто на цену ски карата, а веб шоп је и даље активан за све оне који желе да искористе додатни попуст од 5 посто и бесконтактно купе карту.

  СКИ СЕЗОНА НА КОПАОНИКУ ЗАВРШАВА СЕ 18. АПРИЛА • Студеница Online
  У ски центру Копаоник тренутно ради 24 ски стаза, 16 ски путева и 11 ски инсталација, а висина снега на стазама је до 70 центиметара. На скијалишту на Старој планини раде стазе Јабучко равниште и Бабин зуб, а у овом центру на стазама има између 50 и 80 центиметара утабаног снега. Ски центар Торник ће радити све до 18. априла, ако временски услови то буду дозвољавали. У овом скијалишту су на располагању 4 стазе на којима има до 30 центиметара утабаног снега.
  Радно време сва три ски центра је од 8.30 до 16 часова. Гондола Брзеће – Мали Караман на Копаонику ради сваког дана од 8.30 до 16 часова.
  Подсећамо да је скијашка сезона у Србији почела 3. децембра на Копаонику, а наког овог скијалишта са радом су почели и ски центри Стара планина и Торник. Од почетка ски сезоне, Скијалишта Србије су радила пуним капацитетом без прекида у раду, уз строго контролисање и поштовање епидемиолошких мера.

   

  СКИЈАЛИШТА СРБИЈЕ

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -