22 C
Kraljevo
уторак, 03. октобра 2023.
[adrotate group="1"]
[adrotate group="3"]
More

  Објављено

  Последње вести

  СТАНИМИРОВИЋ: “ЉУБАВ ПРЕМА КЛУБУ И СТУДЕНИЦИ ВРАТИЛИ МЕ ФУДБАЛУ”

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  Фудбалски клуб Студен Витез  у пролећни део Градске лиге Краљево улази са новим тренером, бившим играчем Владаном Станимировићем


  Изненадним и неочекиваним одласком бившег тренера и неколико играча пред сам крај зимског прелазног рока, Фудбалски Клуб Студен Витез из Студенице нашао се у веома незавидној ситуацији.

  Пошто су имали само два дана да реагују на нимало непријатну и новонасталу ситуацију ,Председник клуба Бобан Ђорђевић и чланови управе одлучили су да поверење укажу бившем фудбалеру и легенди клуба Владану Станимировићу.

  “Захвалио би се члановима управе , мојим пријатењима  на поверењу које ми је указано као бившем играчу. Морам да подсетим да сам ја повратник у Студен Витез. Пре две године завршио сам фудбалску каријеру као капитен управо овде и након што  је клуб дошао у незгодну ситуацију одлучио сам са се прихватим тренерског посла” – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE Владан Станимировић тренер Студен Витеза.

  Својим трудом и угледом успео је да стабилизује окрњени играчки кадар, врати неколицину бивших играча из Студенице и доведе неколико играча са стране.

  “Пре почетка ове сезоне клуб је напустило неколико играча из Студенице. То су све моји пријатељи и бивши саиграчи које сам успео да наговорим да се као и ја поново вратимо у наш клуб и заједничким снагама боримо за нашу Студеницу. Сада на располагању имам око 20-ак играча са којима ћемо наставити пролећни део првенства” – каже Станимировић.

  Студенички фудбалери су јесењи део првенства завршили на другој позицији  са свега два бода заостатка иза водеће екипе.

  “И ако сам свестан да нас је напустило неколико кључних играча, наше амбиције остају исте. И у наставку првенства покушаћемо да останемо у трци за врх табеле и пласман у виши ранг. Уз љубав према нашем клубу  и максималним трудом  и залагањем  надамо се да ћемо у том циљу и успети” – каже нови тренер Студеничана.

  У јунским поплавама  знатно је оштећено фудбалско игралиште “на Луци”. Из управе клуба кажу  да се планирају обилни радови  како би пролећни део првенства Витезови започели на свом игралишту.

  “Драго ми је да сам поново у фудбалским водама и то у мом клубу. Једноставно сви ми који смо овде морамо да схватимо да је овај фудбалски клуб велика ствар за наше место и нас саме и да се тако и односимо према њему” – истиче Станимировић.

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  Последње вести

  - маркетинг -[adrotate group="2"]

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -[adrotate group="4"]