22 C
Kraljevo
уторак, 30. маја 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  СТУДЕНИЧКИ ФУДБАЛЕРИ ДОЖИВЕЛИ ВЕЛИКУ НЕПРИЈАТНОСТ ЈУЧЕ НА ПЕШТЕРУ (ВИДЕО)

  - маркетинг -

  ФУДБАЛЕРИ СТУДЕН ВИТЕЗА ИЗ СТУДЕНИЦЕ ЈУЧЕ СУ ФИЗИЧКИ НАПАДНУТИ НА ГОСТОВАЊУ У ДЕЛИМЕЂУ


  Протеклог викенда наставило се фудбалско првенство у градској лиги Краљево. Дерби кола играо се на пештерској висоравни где су снаге одмерили ФК Коштам Поље из Делимеђа и ФК Студен Витез из Студенице. Утакмица је прекинута због великог инцидента када су домаћи навијачи физички напали студеничке фудбалере.

  СТУДЕНИЧКИ ФУДБАЛЕРИ ДОЖИВЕЛИ ВЕЛИКУ НЕПРИЈАТНОСТ ЈУЧЕ НА ПЕШТЕРУ (ВИДЕО) • Студеница Online

  Инцидент се догодио у 24. минуту када је играч  Коштам Поља искључен због ударања студеничког играча (Бобана Ђорђевића) без лопте. Након тога дошло је до опште пометње на терену када домаћи играчи  окружују судију утакмице протествујући због одлуке где долази до упућивања погрдних речи и гуркања. Истовремено долази и до вербалног сукоба играча обе екипе.

  Када су фудбалери Студен Витеза покушали да изађу са терена дошло је до упада  домаћих навијача у ограђени простор. Њих око 30 физички је напало играче Студен Витеза ударајући и шутирајући их.

  У међувремену пристигла је и полицијска патрола која је у сарадњи са редарском службом и руководством  оба клуба интервенисала да се ситуација смири. Уз полицијску пратњу студенички фудбалери напустили су Делимеђе.

  Након немилих сцена, судијска тројка донела је одлуку да трајно прекине утакмицу. Неколико студеничких фудбалера затражило је медицинску помоћ у здравственом центру у Новом Пазару док је пар њих дало исказ у полицији.

  “Отишли смо да одиграмо једну фер и коректну утакмицу као што то увек и радимо, чак смо се и сликали заједно пре почетка утакмице заједно са њима да им покажемо да смо пријатељски настројени према њима да смо другари пре свега и пријатељи на терену међутим наишли смо на нешто што ја, двадесет година сам у фудбалу нисам никада доживео. Морам да напоменем да јесам доживео на истом месту пре две године. Тада смо пристали да наставимо утакмицу, међутим овога пута стварно је било превише.” – каже Владан Станимировић тренер ФК Студен Витеза и наводи да је физичко насиље неприхватљиво у било ком друштву нарочито на спортским теренима.

  СТУДЕНИЧКИ ФУДБАЛЕРИ ДОЖИВЕЛИ ВЕЛИКУ НЕПРИЈАТНОСТ ЈУЧЕ НА ПЕШТЕРУ (ВИДЕО) • Студеница Online

  “При резултату 1:0 противнички играч ударио ме руком директно у браду у том тренутку сам пао на терен. Судија је том играчу доделио црвени картон и искључио га из игре нашта су противнички играчи извршили велики притисак на судију том приликом је улетела публика у терен и десили се шта се десило. Добар део наших играча добио је батине. Ударали су нас по лицу, глави” – каже Бобан Ђорђевић играч који је у овом инциденту извукао “најдебљи крај”.

  Да подсетимо, пре две године десила се слична ситуација када су се састале ове две екипе у Делимеђу кад је такође дошло до инцидената и сукоба.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -