22 C
Kraljevo
недеља, 28. маја 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  ФК СТУДЕН ВИТЕЗ КРЕЋЕ У БОРБУ ЗА БОДОВЕ

  - маркетинг -

  Овог викенда фудбалери Студен Витеза из Студенице почињу такмичење у градској лиги Краљево


  Предстојећег викенда стартује и такмичење у обе  групе градске лиге Краљево ФСРО , где ће се ове сезоне поново такмичити и фудбалери Студен Витеза из Студенице.  Након прошлосезонског излета у међуопштинску лигу, студенички фудбалери ће се ове сезоне такмичити у Градској лиги – група „Ибар“.

  Градска лига Краљево ће и ове фудбалске сезоне бити подељена у две групе ( Ибар и Морава) па ће тако победници група изборити учешће у вишем рангу такмичења наредне сезоне.

  fk_studen_vitez_studenica
  ФК Студен Витез – Студеница

  Поред ФК Студен Витез из Студенице, у ибарској групи такмичиће се још и: Гранит (Јошаничка Бања), Стара Чаршија (Краљево), Биљановац (Биљановац), Будућност (Самаила), Партизан (Врба), Млади Радник (Грдица), Борац (Адрани).

  „Довели смо неколико новајлија, вратили пар старих играча и у предстојећој сезони очекујемо борбу за сами врх табеле. Пуно нам је значило прошлогодишње искуство играња у вишем рангу где се као новајлије и нисмо баш снашли. Овај ранг такмичења је по нашој мери где сматрам да имамо квалитет да будемо међу прве три екипе и да се поново боримо за прво место.“ – каже за Студеница Online, Бобан Ђорђевић председник ФК Студен Витеза.

  На премијери студенички фудбалери ће гостовати у недељу у Јошаничкој бањи где ће снаге одмерити са екипом ФК Гранит који се такође ове сезоне вратио у нижи ранг такмичења заједно са Студеничанима. Утакмица почиње у 17.00 часова.

  Као домаћини фудбалери Студен Витеза ће своје утакмице играти недељом на свом игралишту „Лука“ у Студеници у термину од 11.00 часова.

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Milan
  Milan
  8 месеци пре

  Koja je glupost podeliti ligu u dve grupe?

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -