22 C
Kraljevo
четвртак, 28. март 2024.
More

    Објављено

    Последње вести

    ФК СТУДЕН ВИТЕЗ КРЕЋЕ У БОРБУ ЗА БОДОВЕ

    - маркетинг -

    Овог викенда фудбалери Студен Витеза из Студенице почињу такмичење у градској лиги Краљево


    Предстојећег викенда стартује и такмичење у обе  групе градске лиге Краљево ФСРО , где ће се ове сезоне поново такмичити и фудбалери Студен Витеза из Студенице.  Након прошлосезонског излета у међуопштинску лигу, студенички фудбалери ће се ове сезоне такмичити у Градској лиги – група „Ибар“.

    Градска лига Краљево ће и ове фудбалске сезоне бити подељена у две групе ( Ибар и Морава) па ће тако победници група изборити учешће у вишем рангу такмичења наредне сезоне.

    fk_studen_vitez_studenica
    ФК Студен Витез – Студеница

    Поред ФК Студен Витез из Студенице, у ибарској групи такмичиће се још и: Гранит (Јошаничка Бања), Стара Чаршија (Краљево), Биљановац (Биљановац), Будућност (Самаила), Партизан (Врба), Млади Радник (Грдица), Борац (Адрани).

    „Довели смо неколико новајлија, вратили пар старих играча и у предстојећој сезони очекујемо борбу за сами врх табеле. Пуно нам је значило прошлогодишње искуство играња у вишем рангу где се као новајлије и нисмо баш снашли. Овај ранг такмичења је по нашој мери где сматрам да имамо квалитет да будемо међу прве три екипе и да се поново боримо за прво место.“ – каже за Студеница Online, Бобан Ђорђевић председник ФК Студен Витеза.

    На премијери студенички фудбалери ће гостовати у недељу у Јошаничкој бањи где ће снаге одмерити са екипом ФК Гранит који се такође ове сезоне вратио у нижи ранг такмичења заједно са Студеничанима. Утакмица почиње у 17.00 часова.

    Као домаћини фудбалери Студен Витеза ће своје утакмице играти недељом на свом игралишту „Лука“ у Студеници у термину од 11.00 часова.

    - маркетинг -

    1 коментар

    1 Коментар
    Најстарије
    Најновије Највише гласова
    Уграђене повратне информације
    Погледај све коментаре
    Milan
    Milan
    1 година пре

    Koja je glupost podeliti ligu u dve grupe?

    Последње вести

    - маркетинг -

    Ако сте пропустили

    - маркетинг -