22 C
Kraljevo
четвртак, 08. децембра 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  КОМШИЈСКИ ФУДБАЛСКИ СУСРЕТ

  - маркетинг -

  ДАНАС ЈЕ У СТУДЕНИЦИ ОДИГРАНА ПРИЈАТЕЉСКА ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА ИЗМЕЂУ ФК СТУДЕН ВИТЕЗА И ФК ДЕВИЋА


  По веома хладном и без снега времену, данас је у Студеници одиграна пријатељска утакмица између комшијских клубова Студен Витеза из Студенице и Девића из Девића.

  Била је ово прва утакмица ових клубова, мада су пре двадесетак година Девићани гостовали такође у Студеници али тада још увек нису имали регистровани фудбалски клуб.

  КОМШИЈСКИ ФУДБАЛСКИ СУСРЕТ • Студеница Online
  ФОТО: Студеница Online

  Старији и искуснији тим из Студенице био је бољи у данашњем мечу и тријумфовао резултатом 4:1 и ако су гости повели. Стрелци за студенички тим били су Ђорђевић и Пешић са по два поготка док је Филиповић постигао гол за госте из Девића.

  „Имали смо ми екипу карајем  деведесетих година и гостовали смо у Студеници као и данас. Био је сабор сећам се. Онда је кренуо рат и угасили смо се. Летос смо кренули поново и такмичимо се са екипама из Ивањице и Лучана. Након три стартна пораза забележили смо пет победа. Имамо једног играча из Ивањице, остало су све наша деца из Девића и околине. Битно нам је да окупљамо људе ради дружења. Ево и данас нам је драго што смо у Студеници да се упознамо и повежемо једни са другима јер овакве утакмице значе свима.“ – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE, Милојица Радовановић тренер ФК Девићи.

  Екипа из Девића такмичи се у Општинској лиги Лучана док су Студеничани чланови Међуопштинске лиге Краљево.

  „Драго нам је што смо данас били у прилици да угостимо комшије из Девића. Нама првенство почиње за петнаест дана и веома су нам битне овакве утакмице како би што боље припремили и уиграли екипу пред наставак првенства“ – каже Бобан Ђорђевић председник Студен Витеза.

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Milan
  Milan
  9 месеци пре

  Jesu se to Stanimirovic i Tomic vratili u klub posto su danas bili na klupi?

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -