Home Вести КОМШИЈСКИ ФУДБАЛСКИ СУСРЕТ

КОМШИЈСКИ ФУДБАЛСКИ СУСРЕТ

КОМШИЈСКИ ФУДБАЛСКИ СУСРЕТ

ДАНАС ЈЕ У СТУДЕНИЦИ ОДИГРАНА ПРИЈАТЕЉСКА ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА ИЗМЕЂУ ФК СТУДЕН ВИТЕЗА И ФК ДЕВИЋА


По веома хладном и без снега времену, данас је у Студеници одиграна пријатељска утакмица између комшијских клубова Студен Витеза из Студенице и Девића из Девића.

Била је ово прва утакмица ових клубова, мада су пре двадесетак година Девићани гостовали такође у Студеници али тада још увек нису имали регистровани фудбалски клуб.

ФОТО: Студеница Online

Старији и искуснији тим из Студенице био је бољи у данашњем мечу и тријумфовао резултатом 4:1 и ако су гости повели. Стрелци за студенички тим били су Ђорђевић и Пешић са по два поготка док је Филиповић постигао гол за госте из Девића.

„Имали смо ми екипу карајем  деведесетих година и гостовали смо у Студеници као и данас. Био је сабор сећам се. Онда је кренуо рат и угасили смо се. Летос смо кренули поново и такмичимо се са екипама из Ивањице и Лучана. Након три стартна пораза забележили смо пет победа. Имамо једног играча из Ивањице, остало су све наша деца из Девића и околине. Битно нам је да окупљамо људе ради дружења. Ево и данас нам је драго што смо у Студеници да се упознамо и повежемо једни са другима јер овакве утакмице значе свима.“ – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE, Милојица Радовановић тренер ФК Девићи.

Екипа из Девића такмичи се у Општинској лиги Лучана док су Студеничани чланови Међуопштинске лиге Краљево.

„Драго нам је што смо данас били у прилици да угостимо комшије из Девића. Нама првенство почиње за петнаест дана и веома су нам битне овакве утакмице како би што боље припремили и уиграли екипу пред наставак првенства“ – каже Бобан Ђорђевић председник Студен Витеза.

1 COMMENT

Comments are closed.