Home Вести НАЈАВА: ГОДИШЊИ КОНЦЕРТ КУД „СТУДЕНИЦА“

НАЈАВА: ГОДИШЊИ КОНЦЕРТ КУД „СТУДЕНИЦА“

НАЈАВА: ГОДИШЊИ КОНЦЕРТ КУД „СТУДЕНИЦА“

У суботу 19. фебруара у великој сали Дома културе „Студеница“ у Ушћу са почетком у 18 часова биће одржан традиционални годишњи концерт културно-уметничког друштва „Студеница“


Као прави амбасадори културе, са посебном пажњом представиће лепоту и раскош прелепих песама и игара из нашег краја, као и народне игре из других крајева Србије. На концерту ће се представити фоклорне групе, почевши од најмлађег дечијег ансамбла до наших ветерана.
Уз дугу традицију и кроз неговање српске културе и обичаја, културно-уметничко друштво „Студеница“ учествовало је на многобројним такмичењима и фестивалима како у земљи тако и у иностранству, а за свој рад друштво је више пута и награђивано.
ФОТО: КУД Студеница
Сачувати од заборава наше највеће културне вредноси и успешно их промовисати је основни задатак нашег друштва. Сваке године културно-уметничко друштво “Студеница“ организује свој велики традиционални годишњи концерт, као и концерте намењене ветеранима и најмлађим члановима друштва.
Позивамо све Вас који волете традицоналну песму, игру, музику да дођете на концерт и проведете пријатно вече са културно-уметничким друштвом „Студеница“ и уживате у програму који су припремили чланови друштва.
ФОТО: КУД Студеница
Улазнице по цени од 250 динара можете купити у просторијама библиотеке Дома културе и на дан концерта. Домаћинима ће се у програму придружити и гости из културно-уметничког друштва „Брвеница“ из Брвенице.
Мере заштите против Ковида 19 се и даље поштују, обавезно је ношење маске током трајања концерта.
КУД „СТУДЕНИЦА“ УШЋЕ