22 C
Kraljevo
уторак, 30. маја 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  НАЈАВА: КОНЦЕРТ ГРУПЕ „СМАК“

  - маркетинг -

   У Чачку ће 9.септембра бити одржан концертни спектакл рок групе „СМАК“ чији звук траје више од пола века


  Како наводе организатори, дугоочекивани концерт је прави спектакл и представља концерт деценије.

  Након правог спектакла који је легендарна група направила у Крагујевцу за Дан града у мају месецу, дошао је на ред родни град једног од најпознатијих и најбољих гитариста са ових простора, Радомира Михајловића Точка.

  „Радомир Михајловић Точак је један од најпознатијих Чачана и његовох повратак у град Чачак као и гостовање групе „СМАК“ je веома значајан догађај за цео регион. На виртуозним звуцима рока које они стварају, одрасле су генерације Чачана и они су дубоко уткани у идентитет града“, наводе организатори.

  НАЈАВА: КОНЦЕРТ ГРУПЕ "СМАК" • Студеница Online
  Концерт групе „СМАК“ – Чачак 09.09.2022. год.

  „Концерт се одржава у оквиру манифестације „Културно лето у Чачку“ и значајно садржајно употпуњује програм исте. Очекујемо велики број посетилаца, истинских љубитеља квалитетне рок музике који ће уживати у звуцима „Биске“, „Црне даме“ и других нумера чији ће звук преплавити улице града и срца свих посетилаца.“

  Најављени су организовани доласци из региона свих обожаватељ највећег рок бенда са ових прстора, а сви смештајни капацитети су унапред попуњени.

  „У Чачку се очекује рекордна посећеност. Према најавама агенција, већ се тражи кревет више јер долазе организоване групе из Сарајева, Загреба и Сплита“, рекли су нам из Туристичке организације Чачка.

  Концерт је ће се одржати у петак, 9. септембра у 21 час.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -