22 C
Kraljevo
уторак, 03. октобра 2023.
[adrotate group="1"]
[adrotate group="3"]
More

  Објављено

  Последње вести

  ОТВОРЕНА АМБУЛАНТА У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ГРАДАЦ

  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  НАКОН ДВЕ ГОДИНЕ ПРЕКИДА, ОТВОРЕНА АМБУЛАНТА У МЗ ГРАДАЦ


  Након две године прекида рада, услед ванредног стања изазваног вирусом Covid 19, врата амбуланте у месној заједници Градац поново су отворена за мештане овог краја.
  Општина Рашка из свог буџета издвојила је средства за комплетно реновирање амбуланте, тако да су сада услови за рад много бољи. Замењен је кров и столарија и урађени су сви унутрашњи радови, укључујући и тоалет.
  gradac
  ФОТО: Општина Рашка
  Свечаном отварању, на ком се окупио велики број мештана, присуствовали су и председник општине Рашка Игњат Ракитић и директор Дома здравља Рашка Милисав Гаљак.
  „Крај пандемије се назире, и сада имамо веће могућности за улагање, тако да мештани Градца, у наредном периоду могу да очекују реализацију свега што је планирано како за ово подручје тако и за целу нашу општину. Завршићемо радове на школи, отворићемо пошту, потрудићемо се да имате све услове за бољи живот овде“, истакао је Ракитић обраћајући се мештанима Градца.
  Амбуланта ће радити два пута у недељи, уторком и четвртком у периоду од 10-12 часова, а у тиму ће бити један лекар и медицинска сестра.
  ИЗВОР ИНФОРМАЦИЈЕ: ОПШТИНА РАШКА
  - маркетинг -[adrotate group="1"]

  Последње вести

  - маркетинг -[adrotate group="2"]

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -[adrotate group="4"]