22 C
Kraljevo
уторак, 30. маја 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  „СТУДЕНИЦА ONLINE“ 10 ГОДИНА ЗАЈЕДНО СА ВАМА

  - маркетинг -

  НА ДАНАШЊИ ДАН ОСНОВАН ЈЕ ПОРТАЛ „СТУДЕНИЦА ONLINE“


  На данашњи дан (12. септембра 2012. године) започели смо пројекат „Студеница Online“ у циљу што боље популаризације и презентације студеничког краја и околних места.

  Студеница Online  је информативни портал студеничког и ибарског краја, основан 12. септембра 2012. године, са седиштем у Краљеву.

  "СТУДЕНИЦА ONLINE" 10 ГОДИНА ЗАЈЕДНО СА ВАМА • Студеница Online

  На почетку свог рада били смо активни само на друштвеним мрежама да би након годину дана постојања прерасли у информативни блог. Слушајући потребе становништва студеничког и ибарског краја за свежим и брзим информацијама 2017. године Студеница Online прелази на комерцијални домен http://www.studenica.rs  и постаје медијско јавно гласило.

  Данас смо препознатљив бренд и водећи извор информисања локалног становништва и људи пореклом из ових крајева као и један од лидера интернет информисања грађана овог дела Србије.

  Значај и вредност портала, поред грађана, препознају и остали медији како локални тако и они са националним фреквенцијама, са којима је успостављена изузетна сарадња, тако да већина информација потиче из извора Студенице Online.

  Можемо се похвалити да нас на нашим друштвеним мрежама (Facebook, Instagram, Twitter, You Tube …) прати преко 20 000 пратилаца.

  Чланица смо „ONLINE Group-e“ где заједно са нашим „братским“ порталом KRALJEVO ONLINE поред студеничког и ибарског краја, покривамо рашки и расински округ и регионално смо дописништво ТВ Прва и ТВ Б92.

  Наша редакција састоји се  неколико чланова (новинара, камермана-фотографа, видео монтажера, веб дизајнера, техничке подршке..) тако да се можемо похвалити да смо кратори и техничка подршка бројних  портала од којих можемо издвојити неколико градских јавних предузећа ( ЈКП Пијаца Краљево, ММЦ Кварт, ЈП Градско стамбено Краљево…)

  Медијски смо пријатељи О.Ш. „Милун Ивановић“ из Ушћа и ФК Студен Витез из Студенице.

  Овим путем желимо и да Вам се захвалимо што нам указујете поверење и тако цените наш рад и труд који улажемо!

  РЕДАКЦИЈА

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -