22 C
Kraljevo
уторак, 30. маја 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  БОЖИЋНА ВОЖЊА КАМИОНЏИЈА ИЗ СТУДЕНИЧКОГ КРАЈА (ВИДЕО)

  - маркетинг -

  Божићна вожња камионџија из Студенице и Ушћа ове године по први пут одржана и у студеничком крају


  По угледу на многе градове и колеге камионџије, ове године по први пут у студеничком крају одржана је вожња камионџија из Студенице и Ушћа.

  БОЖИЋНА ВОЖЊА КАМИОНЏИЈА ИЗ СТУДЕНИЧКОГ КРАЈА (ВИДЕО) • Студеница Online
  ФОТО: Студеница Online

  У дефилеу камиона учествовало је око тридесетак камионџија са овог подручја који су скуп започели у Ушћу и вожњом до Студенице тако започели ову манифестацију и у нашем крају.

  „Окупили смо се на први Божић да покажемо свима да смо другари и да смо колеге на путу. Сматрамо да то треба на Божић, да би нам успешна била година и да немамо проблема што је најважније“ – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE, Владан Станимировић један од иницијатора  овог скупа који је заједно са Жељком Радовановићем окупио колеге возаче.

  Такође истичу да су задовољни одзивом  колега возача и да у наредним годинама желе да их буде још више и да ово постане традиционално окупљање свих камионџија из овога краја.

  „Хвала свим колегама који су се одазвали на наш позив и тако омогућили да и ми из Студенице и Ушћа по први пут организујемо овај скуп и тако започнемо једну лепу традицију у овом крају“ – каже за наш портал Жељко Радовановић.

   

   

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -