22 C
Kraljevo
четвртак, 28. септембра 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  ДАНАС СЛАВИМО 11. РОЂЕНДАН

  - маркетинг -

  ДАНАС НАМ ЈЕ ДИВАН ДАН, ДИВАН ДАН…


  Студеница, једно од најважнијих културно-историјских блага Србије, добила је нови начин да заблиста у свету и привуче пажњу заљубљеника у културно наслеђе. На данашњи дан, пре тачно 11 година, започео је амбициозни пројекат „Студеница Оnline“ с циљем боље популаризације и презентације овог драгуља српске културе, као и околних места.

  ДАНАС СЛАВИМО 11. РОЂЕНДАН • Студеница Online

   

  Циљ овог пројекта био је окупити што већи број људи чије срце куца за Студеницу и заједно промовисати све оно што овај крај има да понуди. Идеја је била искористити моћ интернета како би се свету представили богата историја, култура и природна лепота овог краја. Пројекат „Студеница Online“ је био иницијатива ентузијаста и заљубљеника у студенички крај  који су се удружили како би дигитално мапирали овај јединствени регион.

  Кроз низ онлине платформи, укључујући веб сајт, друштвене медије и интерактивне експонате, пројекат је омогућио свету да истражује и упозна Студеницу и околна места из удобности свог дома. Посетиоци су могли виртуелно да шетају кроз студенички и ибарски крај  и упознају се са историјом, културом, спортом, занимљивостима и чују приче локалних становника.

  Током протеклих 11 година, „Студеница Online“ је растао и развијао се, привлачећи пажњу широм света. Пројекат је постао незаобилазна дестинација за све љубитеље oвог подручја а број посетилаца и подржавалаца се константно повећава.

  Овај пионирски пројекат није само осветлио прошлост, већ је и допринео очувању Студенице и њеног околине за будуће генерације. Кроз сарадњу с локалним заједницама, „Студеница Online“ је помогао у очувању културног наслеђа, очувању природе и унапређењу туризма у региону.

  Данас, 11 година касније, „Студеница Online“ остаје инспирација и пример како се љубављу према своме завичају може оживети и сачувати део  наслеђа. Пројекат и даље расте и шири свој утицај, а свако ко се упусти у виртуелно путовање кроз ову очаравајућу област, засигурно ће се заљубити у Студеницу и њене богате приче.

  ХВАЛА ВАМ ШТО НАС ПРАТИТЕ!!!

   

  РЕДАКЦИЈА

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Studeničanin
  Studeničanin
  15 дани пре

  Srećan rodjendan i da trajete još puno godina. Hvala što čuvate tradiciju i popularizujete našu lepu Studenicu. Svaka čast. Najbolji ste!!!

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -