Home Вести ФК ДЕВИЋИ ШАМПИОНИ ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ

ФК ДЕВИЋИ ШАМПИОНИ ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ

ФК ДЕВИЋИ ШАМПИОНИ ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ

БЕЗ ИЈЕДНОГ ПОРАЗА ФУДБАЛЕРИ ИЗ ДЕВИЋА ПОСТАЛИ ШАМПИОНИ ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ ЛУЧАНИ И ПЛАСИРАЛИ СЕ У ВИШИ РАНГ ТАКМИЧЕЊА


Постигнуто највише голова а примљено убедљиво најмање. Уз све то играчу Девића Стефану Вуковићу припала је титула најбољег стрелца лиге и тако је освојена титула без иједног пораза у општинској лиги Лучани.

Овом титулом фудбалери Девића,  након само две године од активирања клуба, изборили су пласман у виши ранг такмичења и и пласирали се у Моравичку окружну лигу.

ФК Девићи – шампиони општинске лиге Лучани

„Овај клуб је заснован на великом другарству и пријатељству,  желео бих да се захвалим свим мојим клупским играчима и управи клуба на великом труду и пожртвовању. Ми играмо фудбал из љубави и успели смо да остваримо нас циљ да уђемо у виши ранг такмичења. Било је доста тешко такмичење, исто би се захвалио и верној публици која нас је пратила сваку утакмицу без обзира дали смо играли у гостима или код нас у Девићима.“ – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE, Милан Ковачевић капитен ФК Девића.

Завршетак такмичења у лиги, по традицији, обележева се утакмицом првака лиге и репрезентација лиге када ће екипи из Девића бити додељен и победнички пехар.