22 C
Kraljevo
недеља, 28. маја 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  МИНИСТАР СПОРТА ЗОРАН ГАЈИЋ ПОСЕТИО СТУДЕНИЦУ

  - маркетинг -

  Министар спорта Зоран Гајић посетио Студеницу, Ушће и Краљево


  Mинистар спорта у Влади Републике Србије Зоран Гајић, са државним секретаром Марком Кешељем и посебним саветником Дејаном Бојовићем, посетио је Град Краљево.
  МИНИСТАР СПОРТА ЗОРАН ГАЈИЋ ПОСЕТИО СТУДЕНИЦУ • Студеница OnlineМинистар је, са градоначелником Краљева др Предрагом Терзићем, помоћником градоначелника за спорт Милошем Симовићем и руководиоцем Школске управе Краљево Бојаном Маринковић, обишао основне школе „Милун Ивановић“ у Ушћу и „Стефан Немања“ у Студеници, којима је Министарство донирало спортску опрему и реквизите – одбојкашке, кошаркашке, рукометне и фудбалске лопте, голове за рукомет са мрежама, стаклене табле и зглобне обруче за кошарку. Посета Краљеву је завршена обиласком спортских терена под обалом, Атлетског стадиона и куглане „Љубинко Кочовић“.
  МИНИСТАР СПОРТА ЗОРАН ГАЈИЋ ПОСЕТИО СТУДЕНИЦУ • Студеница Online
  Министар спорта у Влади Републике Србије Зоран Гајић је истакао да је циљ посете био да се види какво је стање са инфраструктуром, организацијом спорта и генерално са условима за физичко васпитање и спорт и рекреацију.
  Донирали смо и школи у Ушћу и школи у Студеници реквизите, лопте, голове, кошеве, одбојкашке мреже. У Студеници су направљени терени на отвореном и заиста постоје сви услови за извођење наставе физичког васпитања и за рад школских и клупских секција.
  МИНИСТАР СПОРТА ЗОРАН ГАЈИЋ ПОСЕТИО СТУДЕНИЦУ • Студеница Online
  ОСНОВНА ШКОЛА „СТЕФАН НЕМАЊА“ СТУДЕНИЦА
  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -