22 C
Kraljevo
четвртак, 28. септембра 2023.
More

  Објављено

  Последње вести

  ВИДОВДАНСКА НАГРАДА ЗА АЊУ И НИКОЛУ ИЗ УШЋА

  - маркетинг -

  Првој генерацији основаца и средњошколаца – изузетних, најбољих од најбољих, уручене Видовданске награде Града Краљева


  Почевши од ове школске 2022/2023.године, Град Краљево додељује Видовданску награду. Ова награда је намењена ученицима који су својим знањем, талентом и радом постигли изузетан успех. Ко заслужује да добије Видовданску награду Града Краљева?

  • ђак генерације изабран од стране школе
  • ученици који су на такмичењима и смотрама у организацији Министарства просвете или спорта освојили појединачно неко од прва три места на Републичком такмичењу, укључујући и ученике музичких школа
  • ученици, чланови хора, оркестра, спортске и ученичке екипе која је освојила прво место на такмичењу или смотри
  • ученици који су на међународном такмичењу освојили појединачно прво, друго или треће место, или су чланови екипе која је освојила прво место
  • исти критеријум важи и за појединачни или екипни успех на међународним научним, спортским или уметничким олимпијадама, такмичењима и смотрама на којима учешће није у надлежности наших министарстава.

  ВИДОВДАНСКА НАГРАДА ЗА АЊУ И НИКОЛУ ИЗ УШЋА • Студеница Online

   

  Град Краљево на овај начин жели да подржи најбоље ученике, пре свега у моралном, али и у финансијском смислу, јер сваки труд и успех се „исплати“.

  Данас, 28.6.2023.године, у Свечаној сали Градске управе Града Краљева уприличена је свечаност на којој су најбољим ученицима нашег града додељене Видовданске награде.

  Међу најуспешнијима су се нашли и ђак генерације ОШ „Милун Ивановић“ из Ушћа  – Ања Дугалић 8/1.

  Као и спортиста године школе, државни првак у атлетици у трци на 300м – Никола Бељаковић, 8/1.

   

  М. Дражовић

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Dragana
  Dragana
  2 месеци пре

  Svaka çast za decu iz Usca,to su sva skromna deca,jako dobra,lepo vaspitana,deca koja znaju za svaki red,postuju starije i to su deca za primer,deca su iz domacinskih postenih porodica,deca koja su naucila da rade i vaspitavana su da zive i rade posteno u zivotu.Uscanska deca su navikla da sve postizu svojim radom i trudom,svoim zalaganjima,jer oni moraju sami sebi da krce put do uspeha,oni nisu razmazena deca koja cekaju sve na gotovo od mame i tate oni se sami bore za svoje mesto pod suncem i ta deca iz naseg kraja su jako inteligentna deca od njih postaju vidjeni ljudi,naucnici… Читај даље »

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -