АРЕОДРОМ КЕТЕРИНГ У НАШЕМ КРАЈУ

0
- рекламе -

НАЈПРЕСТИЖНИЈИ СРПСКИ ПРОИЗВОЂАЧ КЕТЕРИНГ ХРАНЕ, ОД САДА У КРАЉЕВУ И НАШЕМ КРАЈУ.


Најпрестижнији српски произвођач кетеринг хране од сада у Краљеву и Рашком округу снабдева вртиће, радничке мензе, послужења за ваша мала и велика славља. Наш основни приоритет су квалитет и сигурност, а ви ће те бити изненађени брзином наше испоруке и више него повољним ценама.

На Вама је само да, из нашег разноврсног менија, одаберете врсту и количину хране, а ми ће вам је испоручити на Вашу адресу у жељено време.
Сваки наручени оброк идентичан је по количини, изгледу и укусу, без обзира да ли се ради о ручку за раднике на градилишту, децу у вртићу или Вашој прослави.

- рекламе -

Наши капацитети су преко 30.000 оброка дневно. Аирпорт Цатеринг је поносни пружалац услуга авиокомпанија и земаљског кетеринга. Наша компаније има 50 година искуства у спремању хране. Од најосновнијих захтева до еxлузивних пријема за највише званичнике наше и страних држава, амбасада, домаћих и страних школа. Проверите зашто трајемо толико дуго на тржишту.

На подручју Каљева, Рашког округа (и шире) смо у прилици да Вам понудимо квалитетну припремљену храну, логистику и послужење, у најквалитетној амбалажи. Тотално другачијег квалитета и начина сервирања. За комплетан мени посетите нашу интернет страницу на адреси www.airport-catering.com.
Ако сте заинтересовани, позовите наше колеге на 061.36.000.50 и 065.239.01.05.

Поседујемо све домаће и међународне серфикате:

  • Сертификат издат од стране Дирекције за цивилно ваздухопловство 2006. године, према којем Аеродром Цатеринг има дозволу за пружање угоститељских услуга свим домаћим / међународним авио компанијама на Аеродрому Никола Тесла.
  • ХАЦЦП стандард је примењен 2006. године, а издао га је угледни швајцарски институт СГС. СГС сваке године врши ревизију ХАЦЦП сертификата.
  • Примењен стандард ИСО 22000. Свака трећа година ревизије је успешно положена и поново сертификована
  • Примењен стандард ИСО 22000. Свака трећа година ревизије је успешно положена и поново сертификована.
  • Халал оброци нуде се од 2010. године у сарадњи са Халал Србија, како би се обезбедили посебни оброци према специфичним захтевима клијената.
- рекламе -
ПРЕДХОДНА ВЕСТВЕСЕЛИ СПУСТ” УЗ ХАРИСА ЏИНОВИЋА И ТРУБАЧЕ ДЕЈАНА ПЕТРОВИЋА
СЛЕДЕЋА ВЕСТОТВОРЕНА 45. ЛИКОВНА КОЛОНИЈА У СТУДЕНИЦИ