БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ ШКОЛА

0

LINK GROUP обезбедио бесплатне курсеве енглеског језика за ученике основних школа.


besplatni-online-kursevi

Успешно се наставља акција у којој ITAcademy , као део ЛИНК група, поклања бесплатне онлине курсеве енглеског језика ђацима основних школа у Србији.
У досадашњим акцијама је учествовало преко 60 основних школа, у којима је више од 260 ђака добило могућност да бесплатно научи или усаврши енглески језик.
Поносно објављујемо да се акцији прикључују и школе из наших крајева и да ћемогућност да додатно науче енглески језик сада имати и ђаци из основних школа „Вук Караџић” и „Чибуковачки партизани” из Краљева.

Након што се региструју на страни пријаве, ђацима ће бити омогућено да путем платформе за онлине учење приступе курсевима од куће и у време када њима највише одговара, а курсеви су класификовани према различитим нивоима знања, који се одређују након почетног теста.
Позивамо и остале компаније које на било који начин могу да допринесу да се побољшају квалитет и услови живота наших најмлађих чланова друштва да се укључе у сличне акције и омогуће им срећније и безбрижније одрастање и детињство.