ДОБАР СТАРТ СТУДЕНИЧКИХ ФУДБАЛЕРА

1

Фудбалери Студен Витеза из Студенице ове сезоне стартовали су знатно боље него предходних.


Студенички фудбалери,  на почетку јесење сезоне у оквиру обједињене Градске лиге ФСГ Краљево знатно боље су стартовали у односу на предходне сезоне. Након три одиграна кола већ су забележене две победе и освојено шест бодова што представља успех ако се зна да су протеклу сезону завршили без иједне победе.

Повратак неколико искусних и квалитетних играча у Студеницу условило је да овогодишњи старт сезоне буде знатно бољи и успешнији. Нова три бода освојена су данас на гостујућем терену у Врби где је савладана екипа Партизана, резултатом 1:2.

У наредном 4. колу (субота 21.09.2019.) са почетком у 16.00 часова, Студен Витез ће угостити екипу Магнохрома из Краљева.

“За разлику од прошле сезоне, када смо лоше одиграли, ове године смо добро стартовали и желимо да тако наставимо и даље. Окупили смо се ове године да ова екипа уђе у сам врх и борићемо се максимално да тај циљ и остваримо ” – каже за СТУДЕНИЦА ONLINЕ, Никола Ерац фудбалер Студен Витеза и позива све да их подрже.

Прва прилика је у суботу, када се у Студеници одржава народни сабор Мала Госпојина. Прилика да се на игралишту “Лука” окупи што већи број гледалаца како би помогли  да се забележи нова победа и тако прикључи самом врху табеле.

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Nikola Erac

Ne igra se u nedelju, vec u subotu za sabor u 16h