ФК СТУДЕН ВИТЕЗ ПОБЕДНИК ГРАДСКЕ ЛИГЕ КРАЉЕВО (ВИДЕО)

0
- рекламе -

СТУДЕНИЧКИ ФУДБАЛЕРИ ШАМПИОНИ СУ ГРАДСКЕ ЛИГЕ КРАЉЕВО  У СЕЗОНИ 2020./2021.


Фудбалски клуб Студен Витез из Студенице остварио је највећи успех у историји клуба. Студеничани су постали прваци градске лиге Краљево и као победници лиге идуће сезоне играће у вишем рангу такмичења (Међуопштинској лиги).

У протеклом периоду фудбалски клуб из Студенице прошао је кроз много тога. Било је доста лепих тренутака а понекад и оних ружних.  Клуб је успешно подигнут на виши ниво  како у играчком тако и у организационом нивоу.

- рекламе -

У недељу 13. јуна одиграна је последња утакмица у овој сезони где су Студеничани још једном сигурном победом коло пре краја првенства оверили титулу првака и пласман у виши ранг такмичења.

“Тешка сезона је иза нас, после доста дешавања које смо претрпели што се кадровског дела тиче у унутрашњости клуба успели смо ову сезону да приведемо крају. Као што сам на полусезони наговештавао  циљ клуба је био пласман у Међуопштинску лигу и тај циљ смо и остварили.” каже за СТУДЕНИЦА ONLINE, Бобан Ђорђевић председник ФК Студен Витез из Студенице.

Председник Ђорђевић се захвалио свим играчима који су у овој сезони наступили за клуб као и члановима управе и свим онима који су били уз фудбалски клуб у овом периоду.

“Највећи успех у новијој историји Студенице. Клуб је био у јако тешкој ситуацији на полусезони,  отишло је  много играча, нас пар се прихватило свега овога и успели смо што је најважније. Захвалност дугујем комплетној екипи и руководству клуба али и предходним људима који су оставили 27 бодова које смо имали на полусезони. И они су заслужни исто као и сви ови  који су учествовали у овом да кажем пројекту, пресрећан сам” – каже за наш портал Владан Станимировић, тренер Студен Витеза.

Такмичење у Градској лиги Краљева завршава се наредног викенда а фудбалери Студен Витеза су слободни у последњем колу.

- рекламе -
ПРЕДХОДНА ВЕСТМАТАРУШКА И БОГУТОВАЧКА БАЊА ДОБИЛЕ ВЛАСНИКА
СЛЕДЕЋА ВЕСТВЕСЕЛИ СПУСТ” УЗ ХАРИСА ЏИНОВИЋА И ТРУБАЧЕ ДЕЈАНА ПЕТРОВИЋА