-15 C
Kraljevo
уторак, 25. јануара 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ФК СТУДЕН ВИТЕЗ ПОБЕДНИК ГРАДСКЕ ЛИГЕ КРАЉЕВО (ВИДЕО)

  - маркетинг -

  СТУДЕНИЧКИ ФУДБАЛЕРИ ШАМПИОНИ СУ ГРАДСКЕ ЛИГЕ КРАЉЕВО  У СЕЗОНИ 2020./2021.


  Фудбалски клуб Студен Витез из Студенице остварио је највећи успех у историји клуба. Студеничани су постали прваци градске лиге Краљево и као победници лиге идуће сезоне играће у вишем рангу такмичења (Међуопштинској лиги).

  У протеклом периоду фудбалски клуб из Студенице прошао је кроз много тога. Било је доста лепих тренутака а понекад и оних ружних.  Клуб је успешно подигнут на виши ниво  како у играчком тако и у организационом нивоу.

  У недељу 13. јуна одиграна је последња утакмица у овој сезони где су Студеничани још једном сигурном победом коло пре краја првенства оверили титулу првака и пласман у виши ранг такмичења.

  “Тешка сезона је иза нас, после доста дешавања које смо претрпели што се кадровског дела тиче у унутрашњости клуба успели смо ову сезону да приведемо крају. Као што сам на полусезони наговештавао  циљ клуба је био пласман у Међуопштинску лигу и тај циљ смо и остварили.” каже за СТУДЕНИЦА ONLINE, Бобан Ђорђевић председник ФК Студен Витез из Студенице.

  Председник Ђорђевић се захвалио свим играчима који су у овој сезони наступили за клуб као и члановима управе и свим онима који су били уз фудбалски клуб у овом периоду.

  “Највећи успех у новијој историји Студенице. Клуб је био у јако тешкој ситуацији на полусезони,  отишло је  много играча, нас пар се прихватило свега овога и успели смо што је најважније. Захвалност дугујем комплетној екипи и руководству клуба али и предходним људима који су оставили 27 бодова које смо имали на полусезони. И они су заслужни исто као и сви ови  који су учествовали у овом да кажем пројекту, пресрећан сам” – каже за наш портал Владан Станимировић, тренер Студен Витеза.

  Такмичење у Градској лиги Краљева завршава се наредног викенда а фудбалери Студен Витеза су слободни у последњем колу.

  - маркетинг -

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -